Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Edens Have

Puha, det er varmt, stønnede Winnie indvendigt, mens hun løb langs parkens stier. Ja, løb er måske så meget sagt; pga. varmen havde hun efterhånden sat farten så meget ned, at man da højst kunne kalde det at jogge. Det er usædvanligt at have så varme sommerdage i Danmark, så hun vidste godt, hun burde nyde det, men lige nu kunne hun godt bruge lidt køligere temperaturer. Hun var præcis havvejs i sin løbetur, så der var langt hjem igen, og hun var allerede træt. Der stod en bænk i skyggen, og hun kunne ikke dy sig – hun måtte lige sætte sig et øjeblik og få vejret igen.

Hun satte sig og strakte de ømme ben foran sig. Det var hårdt at begynde at løbe igen, når man havde holdt pause i flere år, men hun var fast besluttet på at komme i gang igen. Løb er bare en mere fleksibel træningsform end spinning- og aerobicstimerne, hvor man hænger i en klokkestreng, tænkte hun. Specielt med hendes job som kok, der gav hende mærkelige arbejdstider i forhold til "normale" mennesker. Hun sad lidt og pustede, og så løb hun videre.

Hun hørte deres stemmer, før hun fik øje på dem. To mænd og en kvinde, kunne hun høre. Kvinden lo, en dyb, klukkende latter, og så hørte hun en af mændene sige, "Nå, skal du være fræk, tøs? Du skal vist have en ordentlig omgang". Den anden mand kluklo og sagde et eller andet med "…tøjet af hende". Pludselig blev Winnie nervøs for, om kvinden nu også var OK, så hun stoppede og stod stille med bankende hjerte, men det eneste, hun kunne høre nu, var lyden af tunge åndedræt. Hun sneg sig ind mellem buskene i retning af stemmerne.

De var inde i en privat have, kunne hun se nu, i udkanten af parken. Kvinden, en mørklødet skønhed på omkring de 30 med kort, krøllet hår, stod stille, mens den ene mand holdt om hende bagfra og kyssede hende på halsen. Den anden mand var ved at trække hendes shorts af hende. Hendes runde, fulde bryster var allerede nøgne, og Winnie kunne se, at de store, brune brystvorter var spændte og strittende. Kvinden lagde hovedet tilbage mod den mand, der kyssede hendes hals, og lo igen den rullende, sexede latter, Winnie havde hørt før. De to mænd – en høj, blond fyr på omkring de 25 og en lettere gråsprængt mand på omkring de 40 – var begge helt optaget af den mørke kvinde, og ingen opdagede Winnie.

Winnie dukkede forsigtigt endnu længere ind i buskadset, så hun bedre kunne se. Hun var fuldstændigt fascineret af den scene, der udspillede sig foran hende. Den yngste mand, der nu var færdig med at tage kvindens trusser af, satte sig på hug foran hende og greb fat om hendes baller. Så førte han ansigtet helt hen til hendes underliv, stak tungen ind i hende og begyndte at slikke. Hun stønnede og lagde armene op omkring den anden mands hals bag hende, så hendes bryster stak frem. Den ældre fyr tog fat om hendes bryster og slikkede hendes øre, og hun så ud til at nyde begge mænds behandling enormt. Hun stønnede og vred sig, og Winnie kunne se, at de to mænd efterhånden havde betragtelige buler i shortsene.

Winnie var om muligt endnu varmere nu end før, og det kildrede i hendes underliv. Hun var ved at blive ophidset, forstod hun, og det føltes godt at lægge hånden på venusbjerget og trykke fingrene ind mod klitoris, mens hun så på de tre andre. Kvinden stønnede endnu højere nu, og Winnie kunne se, at den yngre mand havde ført et par fingre ind i hende. Hans tunge dansede stadig hen over hendes klitoris og skamlæber, mens han rytmisk førte fingrene ind og ud af hende. Så udstødte kvinden et lille skrig og kom i en jamrende orgasme, mens den ældre mand holdt hende oppe, så hun ikke faldt om. Winnie stod helt stille, mens hun så på hvad de nu ville gøre.

Den ældre mand satte kvinden ned, så hun sad på knæ, og så skubbede han blidt, men bestemt den yngre mand væk og stillede sig foran kvinden. Han trak sit tykke, stive lem ud af shortsene og stak det ind i munden på hende. Hun suttede lydigt og lod sine fulde læber glide helt ned til pikkens rod og tilbage til hovedet, frem og tilbage. Manden stønnede og skubbede sit underliv længere frem. Han holdt en hånd på hendes hoved og gned sin ene brystvorte med den anden. Den yngre mand så på, mens hans hånd fandt ned til hans shorts. Af kom de, og hans lange pik dukkede frem, struttende af lyst. Han tog pikken i hånden og begyndte langsomt at onanere, mens han så kvinden give den anden mand et blowjob.

Winnies hånd fandt ned i hendes løbeshorts, og hun begyndte at gnide sin klitoris. Hun var helt våd nu, og hendes klæbrige safter drev ned ad fingrene på hende. Hun var så liderlig, at hun var nødt til at læne sig lidt op ad et træ, men hun slap ikke de andre med øjnene. Den yngre mand, der var meget ophidset nu, kunne Winnie se, gik hen bag kvinden og tvang hende til at læne sig frem. Kvinden lystrede lydigt. Hun slap ikke den anden mands pik med læberne, men strittede sin bagdel bagud, så den yngre mand kunne komme til. Han satte sig mellem hendes lår og spredte hendes baller, og så førte han sin stive pik ind i hendes kusse og trykkede til. I én lang bevægelse var han helt inde i hende, og Winnie kunne se, at det gav et ryk i kvindens krop.

Kvinden blev ved med at slikke den ældre mand, mens den yngre mand begyndte at kneppe hende bagfra. Det var så vildt, at Winnie kom i en lydløs, men intens orgasme, og så én til og endnu én. Hendes fingre gled ubesværet ind i den våde kusse og så tilbage til klitoris, og hun havde det, som om hele hendes krop dirrede. Hun holdt inde og fik vejret, mens den unge mand intensiverede sine bevægelser og stødte til, hårdere og hårdere, til han udstødte et brøl og pumpede sin sæd ind i den mørke kvinde. Den ældre mand trak sig ud af kvindens mund, og Winnie kunne se sædvæske på den glinsende pik. Han lagde sig ned på tæppet og mumlede et eller andet til kvinden, der lydigt placerede sig på knæ med ryggen til ham og røven over hans pik.

Så begyndte kvinden langsomt at sænke sig ned over ham, så hans stive, lystne pik trængte ind i hendes anus. Millimeter efter millimeter forsvandt det tykke lem ind i hende, og hun jamrede lidt men blev ved med at sænke sig, til han var helt inde i hende. Så begyndte hun at hæve og sænke sig i en langsom rytme, mens han støttede hende med hænderne. Den yngre mand satte sig foran hende og kælede for hendes bryster, mens hun pumpede op og ned. Så kunne Winnie se, at den ældre mand var ved at komme – hans ansigt fortrak sig, og han pressede fingerspidserne hårdt ind i kvindens hofter og skød sin sæd ind i hende. I det samme klynkede kvinden i en voldsom orgasme og kollapsede oven på ham.

Winnie trak sig stille ud af buskadset og sendte et sidste blik tilbage på de tre, der lå i en uordentlig bunke oven på hinanden. Det var ikke sidste gang, hun havde taget denne rute, lovede hun sig selv.

Læs flere erotiske historier: