Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Dragen Fra Mørket

Nete stødte til billardkuglerne med køen og udstødte et brøl af begejstring, da hun så resultatet. "Det er vist en rigtig haj, vi har fået med i dag", sagde Tim til de andre, "jeg troede, du sagde, at du ikke kunne spille pool". Nete grinede til ham og svarede, "Måske er det bare begynderheld". De var en gruppe kolleger, der havde besluttet at gå ud sammen den aften. Der havde været mange ændringer på arbejdspladsen på det sidste, og flere af medarbejderne var helt nye, så Anette, der altid fokuserede meget på trivsel og atmosfære, var kommet op med ideen om en aften i byen. En af sælgerne, Per, havde foreslået denne beværtning, netop fordi den var lidt skummel og … folkloristisk. Han syntes, det ville være en god måde at ryste dem sammen på, hvis de kunne spille pool, dart eller et af de mange brætspil, der var til rådighed.

Det var en mellemstor bodega med dekorationer af sjove, gamle fotografier og plakater på trævæggene og et gulvtæppe, der var plettet af mange års cigaretskod og ølsjatter. I baren stod en kæmpestor fyr med cykelstyroverskæg og lædervest og skænkede fadøl af store ankre. Nete så sig om, mens hun ventede på de andres ture. De var den eneste gruppe her i aften - alle de andre gæster så nærmest ud til at være kommet alene eller to og to. Der var gamle mænd, der sad og snakkede ned i deres øl, og et par hærdebrede fyre i læderveste, der sad ved et bord med nogle unge piger, men også adskillige gæster, der lignede hende og hendes kolleger, bare ude for at få en sjov aften. Hun fangede en ung fyrs øjne og smilede til ham. Han smilede tilbage og løftede sit ølglas som hilsen.

Det var Netes tur igen, og hun stødte endnu en kugle i hul, mens kollegerne skiftevis bandede og grinede. Det næste stød ville blive svært, så hun. Hun var nødt til nærmest at lægge sig ind over bordet for at klare det, og det var svært i en stram nederdel. Så hun hankede resolut nederdelen halvvejs op, så hun kunne bevæge sig bedre, og hoppede sidelæns op på bordet under megen hujen og piften, ikke bare fra deres eget selskab, men også fra diverse andre gæster. Nete grinede bare – man har vel kun det skæg, man selv sidder på, som hendes far plejede at sige - og stødte til kuglen; der så ikke engang gik i hul. "Åååårh" lød det medfølende omkring hende, og hun hoppede ned og rettede på nederdelen med et skuldertræk. "Stik mig en øl til, jeg har åbenbart ikke fået nok at drikke", smilede hun til Tim, der straks efterkom hendes ønske.

Lidt senere blev der skruet op for musikken, og Nete svingede lidt med hofterne, mens hun snakkede med et par af pigerne fra kontoret. De var alle i højt humør, og Nete syntes det var en fortræffelig ide, da en af de andre piger foreslog, at de skulle have nogle tequila shots. Som sagt, så gjort, og snart var de alle fire udstyret med citronskiver, salt og små tequilaglas. De skar grimasser, da den brændende væske gled ned, og Nete mærkede med det samme den velkendte, varme følelse i hele kroppen. Der var intet som tequila, der kunne få hende til at miste hæmningerne. Hun måtte hellere passe på, de skulle trods alt se hinanden igen mandag morgen!

Endnu en runde, og Nete var ude at danse med en eller anden fyr, der var dukket op ved hendes side. Der var ikke et rigtigt dansegulv, så de steppede bare lidt rundt mellem billardbordene og oppe ved den gamle jukeboks. Nete grinede så meget, at hun næsten fik ondt i ansigtet. Det var længe siden, hun havde moret sig så meget. Da hun gik tilbage mod baren, så hun, at de andre piger havde fået selskab af et par fyre i læderjakker med rygmærker. Hun kunne se tatoveringerne på den enes hals og ved den andens håndled. Nete gøs lidt – der var noget farligt ved sådan nogle fyre, syntes hun. Men den højeste af dem vendte sig om og stak hende et varmt smil, så hun slappede af og gik derhen. "Der har vi jo aftenens pool-dronning" sagde han og rakte hende et shotglas. Nete skulle lige til at sige nej tak, men så lagde de andre nakken tilbage, og hun tænkte, hvorfor ikke.

En halv time senere var der pludselig en, der råbte "Bodyshots! Vi skal da have bodyshots!", og inden Nete nåede at se sig om, havde Pernille fra bogholderiet drysset salt mellem brysterne og taget en citronskive i munden. Tim var ikke længe om at reagere; han lænede sig ind over hende og slikkede hendes kavalergang. Så drak han sit shot og lagde sine læber mod hendes, så han kunne få sin citron. Nete grinede; det havde hun aldrig troet, hun skulle se. "Hvad med dig?" lød en hæs stemme i hendes øre. Hun vendte sig om – det var den høje fyr med rygmærket. Bortset fra, at han nu havde taget jakken af og afsløret en muskuløs overkrop i en stram T-shirt. Hans ene arm var tatoveret med en stor drage, så hun nu.

Nete så ham i øjnene. "Nej, det tror jeg ikke", sagde hun lidt febrilsk. "Pjat", sagde han og rakte hende saltet. Hun trak på skuldrene, fugtede en lille plet lige mellem brysterne og hældte salt på. Hans store hænder greb hende om livet, og så mærkede hun hans våde tunge langsomt slikke saltet af hende. Han trak hende tættere ind til sig og lod sin tunge glide endnu længere ned mellem brysterne. Nete gispede, men så slap han hende og drak sit shot. Nete undskyldte sig – hun var pludselig blevet meget varm – og gik udenfor. Hun stillede sig ind i en mørk gyde ved siden af bodegaen for at komme lidt til sig selv. Men så stod han foran hende, som en stor, mørk skygge. Uden ord tog han fat i hende igen, og denne gang gled hans tunge ind mellem hendes læber.

Netes hjerte bankede – hvad havde hun gang i? – men hans kys var så hedt, at hun ikke kunne lade være med at svare igen. De blev ved med at kysse, mens hans hænder fandt frem til hendes bryster under tøjet. Han trak hendes bluse af, og Nete stod blottet foran ham. Hun trak vejret i korte gisp. Hun vidste godt, hvad der skulle ske nu, og hun ville have ham, lige her, lige nu. Hun rakte en skælvende hånd frem og knappede hans jeans op, og så fik hun hans allerede stive lem ud. Han stønnede og lænede sig mod muren, da hun satte sig på hug og tog ham i munden. Hendes tunge legede med hans pik og nosser, og han begyndte at puste højt. Så trak han hende væk og skubbede hende op mod muren. Med et snuptag skubbede han hendes nederdel op, og så var trusserne flået af.

Han løftede hende lidt op, og så mingelerede han hende ned over sin svulmende stang. Nete kunne mærke det ru murværk mod sin ryg, da han langsomt begyndte at kneppe hende. Hun greb fat i en jernribbe, der var boltet ind i muren, og stødte sit underliv ud mod ham. Han havde fat om hendes hofter og trængte endnu dybere ind i hende. Hun stønnede højt og vred sig, mens han pumpede ind og ud af hendes dunkende kusse. Så mærkede hun orgasmen komme, netop som han stødte ind i hende de sidste gange, og hun udstødte et dæmpet skrig af ekstase, mens hendes varme safter blandede sig med hans sæd.

De tilbageværende kolleger havde ikke lagt mærke til, at Nete var væk, så hun blandede sig bare med mængden igen. Hun så sig om – nej, han måtte være gået. Hun smilede for sig selv. Nu var der noget at tænke på, når hun legede med sin vibrator.

Læs flere erotiske historier: