Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Dorthe

"Kom så her!" råbte Dorthe irriteret og trak i hundesnoren. Buster, den franske bulldog, ville meget gerne i den forkerte retning, og hun måtte trække imod af alle kræfter for at få ham til at makke ret. De andre hunde, hun havde med den dag, opførte sig sådan set fint nok, det var bare Buster, der stædigt blev ved med at give problemer. Dorthe sukkede. Nogle gange var det bare så hårdt at være hundelufter, men det gav jo gode penge, og de var rare at have for en studerende.

Hun gik videre med hundekoblet, og snart stod de nede ved parkens populære sø. Dér var Dorthe selv kommet gennem hele sin barndom for at fodre ænder og slå smut. Hun satte sig pustende på en bænk med alle fem hunde omkring sig. Selv Buster syntes at slappe af og nyde det hernede. Indtil han fik øje på den store sorte labrador, der kom gående med sin ejer…. Buster rejste børsterne og begyndte at knurre. Da den anden hund svarede igen, brød Buster ud i vild gøen, og pludselig satte han efter den anden hund. Det skete så pludseligt, at Dorthe måtte give slip på snoren, så han styrtede af sted med snoren flyvende efter sig.

Dorthe måtte hjælpeløst se til, mens labradoren og Buster for i totterne på hinanden. Labradorens ejer forsøgte fortvivlet at dæmpe gemytterne, men lige meget hjalp det. Dorthe bandede for sig selv og bandt de andre hundes snore til bænken. Hun skyndte sig over mod de kæmpende hunde, selv om hun ærligt talt ikke var sikker på, hvad hun skulle gøre. Men hun fik fat i Busters snor og begyndte at trække den stærkt gøende, vrede hund væk fra den anden. Labradorens ejer gjorde det samme, og snart var de to hunde skilt ad.

Puha, tænkte Dorthe, det var tæt på at gå helt galt. Hun måtte virkelig tale med Busters ejere om de der hundetræningstimer. "Er din hund OK?" råbte hun til labradorens ejer, der var i gang med at besigtige sin efterhånden rolige hund. "Ja", svarede han, "hvad med din?" "Åh, han er skam ikke min, jeg går bare tur med ham", svarede hun, "men han er vist helt OK". De vinkede til hinanden – hun nåede lige at notere sig, at han så ud til at være på hendes alder, og havde lyst hår og brede skuldre. Så samlede hun med et suk hundene sammen og begav sig hjemad.

Et par dage efter var Dorthe tilbage i parken, denne gang med de to søde pekingesere, hun lige havde fået i folden. Hun kunne ikke lade være med at se sig om efter labradoren, men der var intet syn af den. Hun satte sig på bænken og kiggede på ænderne i søen. Den sene eftermiddagssol varmede dejligt, og hun nød freden. "Nå, hvor er helvedeshunden i dag?" lød en stemme, og hun vendte sig om. Dér stod han, høj og rank og med labradoren ved sin side. "Jeg går kun med ham i weekenderne", svarede hun smilende. "Nå, han er virkelig ikke din – jeg troede, det var noget du sagde, fordi du var flov over ham". "Nej, jeg lufter hunde, sådan, professionelt, kan man vel sige", svarende hun.

Han satte sig uopfordret ved siden af hende, og labradoren slikkede hendes hænder og snusede til de to hunde, hun havde med. Så lagde den sig ved hans fødder, og han klappede den distræt på hovedet. "Mikkel", sagde han og rakte hånden frem. "Dorthe" svarede hun og gav ham hånden. Nu så hun, at han havde helt dybblå øjne, den slags man kunne svømme i. De sad lidt og småsludrede, mens de nød udsigten over vandet og de små børn, der fodrede ænder. "Skal vi gå en tur sammen", spurgte Mikkel så, og snart spadserede de, fordybet i samtale, gennem hele parken, mens de tre hunde vimsede omkring dem. Dorthe så sig om – hold da op, de var gået helt over på den anden side af parken, langt væk hjemmefra, og det var ved at blive mørkere.

"Jeg må vist hellere se at komme hjem med hundene", sagde hun, "det er ved at blive sent". "Jeg kan da køre dig hjem, vi er lige i nærheden af min lejlighed", sagde han. Snart var de alle fem på vej i hans gamle Mazda. De satte pekingeserne af hos deres ejere på vejen, og så holdt de uden for Dorthes lejlighed. "Vil du med op – jeg har da vist lidt vin?" fik hun fremstammet, og Mikkel takkede hurtigt ja.

De sad i Dorthes sofa, med labradoren Manse sovende på gulvet ved siden af. Han havde fået resten af Dorthes leverpostej og lidt kiks, hun fandt frem i skabet. Mikkel sagde, "Der er varmt herinde, har du noget imod, hvis jeg tager trøjen af?" Dorthe nikkede stumt, mens han afførte sig den tynde bomuldstrøje – og så sad han der i en stram, tynd T-shirt og så bare lækker ud. Hun bed sig i læben og tog fat om hans ene overarm. "Du dyrker vist fitness, hvad?" Hans biceps var store og faste, og hun kunne ane hans hårde mavemuskler under T-shirtens stof. Han greb om hendes hånd og førte den til sine læber.

De kyssede længe og inderligt, og Dorthe mærkede, hvor hun blev blød og varm over hele kroppen. Mikkels hænder fandt frem til hendes bryster under blusen, og snart var de begge topløse og tæt sammenslynget på sofaen. Mikkel slikkede hendes brystvorter, én efter én, og så dansede hans tunge legende ned over hendes maveskind til lige over buksekanten. Han lagde sig på hug foran sofaen og trak hendes bukser og trusser af, og så spredte han hendes ben helt ud til siderne. Dorthe lagde hovedet tilbage, mens Mikkels tunge legede med hendes kusseåbning og dansede rundt om anus, før den fandt vej til hendes spændte klitoris.

Hun stønnede af liderlighed og vred sig lidt i sofaen, mens Mikkel slikkede hende. Da hun åbnede øjnene et øjeblik, så hun, at Manse var vågnet og sad og betragtede dem. Hun fik signaleret til Mikkel, at noget var galt, og de begyndte begge at le. "Vi må vist hellere få lidt privatliv – hvor er dit soveværelse?", spurgte Mikkel. Snart lå de på sengen, nu nøgne begge to. Mikkels stive lem borede sig ind mod Dorthe, mens de kyssede, og hun længtes efter at få ham inden i sig. "Tag mig", hviskede hun, "tag mig nu". Uden ord trak Mikkel hende hen til sengekanten og spredte hendes ben. Han satte sig på knæ foran hende, og så mærkede hun hans pik dunke imod sin kusse. Han lod pikken pulsere imod kusseåbningen et par gange, og Dorthe næsten skreg af liderlighed, og så stødte han til. I én glidende bevægelse førte han hele sit lange lem ind i hende, og så begyndte han at støde, frem og tilbage, i en fast rytme. De stønnede begge to højt nu. Mikkel førte en finger ind i hendes røv, og hun nød fornemmelsen af at blive fyldt fuldstændigt ud. Hun dirrede mere og mere, og så kom klimaks som et tordenskrald. Mikkel begyndte at støde endnu hårdere, og han lagde hovedet tilbage og nærmest brølede sin orgasme ud.

Bagefter lå de og kælede på sengen, mens Manse lå på vagt udenfor. Dorthe smilede for sig selv – hun var pludselig meget taknemmelig for Busters temperament.

Læs flere erotiske historier: