Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Det Store Dyk

Monica trak vejret dybt, strakte armene op over hovedet og satte af fra vippen. Det tog en evighed, inden hun ramte vandet, syntes hun, men så eksploderede alt omkring hende i bobler, og hun var under vandets overflade. Hun nåede helt ned til bunden, før hun langsomt begyndte at bevæge sig op imod overfladen. Så var hendes hoved oppe, og hun kunne trække vejret igen. Hun hørte klapsalver – det var de andre på svømmeholdet, der lod hende vide, at det havde været et godt spring. Hun smilede og bevægede sig hen mod træneren, der sad på kanten. "Godt gået", smilede han til hende og greb hendes arm for at hjælpe hende op. "Det er næsten perfekt nu, vi skal bare have dig til at strække de fødder lidt før".

Monica tørrede sig med et håndklæde, mens hun kiggede på vennerne, der også øvede sig i udspring. Ups, Karina fik for megen fart på i springet og landede helt forkert. "Er du OK?", spurgte Monica til hende, da hun lidt rød i hovedet kom op af vandet. "Ja, det er vist mest min stolthed, der er såret", smilede Karina taknemmeligt til hende. Småsnakkende begav de sig ud mod omklædningsrummene. "Nå, piger, har vi fundet den nye Esther Williams?" lød det drillende bag dem. De vendte sig om og så, at Tom og Benjamin kom gående lige bag ved dem. Monica smilede til Tom, som hun havde et godt øje til. Han så godt ud i badebukser, så hun og prøvede at lade være med at se direkte på bulen dér foran.

Monica og Karina pjattede lidt med fyrene, og så var det afsted til badet. "Jeg tror altså, Tom er interesseret i dig", betroede Karina Monica under bruseren. "Han kigger på dig hele tiden, og i sidste uge spurgte han efter dig, da du var syg." Monica blev glad men prøvede at lade som ingenting. Hun trak på skuldrene og skiftede emne. "Har du lavet den opgave til fysik? Den er godt nok svær". Snart var de optaget af at diskutere skolearbejde, og de snakkede stadig, da de gik hjemad. Monica tog imod Karinas tilbud om at komme med hjem til en kop te, og det var så småt begyndt at blive mørkt, da hun endelig kunne begive sig hjemad.

Hun ledte efter sin telefon i jakkelommen og opdagede til sin rædsel, at den ikke var der. Hvor havde hun mon gjort af den? Så huskede hun det; hun havde taget den frem i omklædningsrummet for at vise Karina en mail, hun havde fået fra sin gamle kæreste. Hun måtte havde glemt den dér. Åh, jeg håber den er der endnu, tænkte hun for sig selv. Hun skiftede retning og skyndte sig tilbage mod svømmehallen. "Vi lukker altså nu", sagde damen ved indgangen, og Monica forsikrede hende om, at hun bare skulle bruge et par minutter. Damen rystede lidt irriteret på hovedet men lod hende komme indenfor, og Monica satte straks kursen mod omklædningsrummet. Der var ret mørkt i gangen, og hun kæmpede med at finde lyskontakten. Så mærkede hun et par arme om sig.

"Er det den her, du leder efter?", hviskede han i hendes øre. Monica kom sig hurtigt over forskrækkelsen, da hun opdagede, at det var Tom, der stod dér med hendes mobiltelefon i hånden. Hun mumlede et tak og rakte hånden frem efter telefonen, men han trak den væk. "Hvad, ingen findeløn?", spurgte han med drillende stemme, "Får jeg ikke engang et kys som tak?" Monica prøvede at se hans ansigtsudtryk i halvmørket. Drillede han bare, eller hvad? Men han lagde armene omkring hende igen, og så mærkede hun pludselig hans læber mod sine.

Monica blev helt svag i knæene, da hans tunge søgte ind i hendes mund. Han var en fantastisk kysser, blid men bestemt, og hun lod sin tunge danse mod hans, mens de holdt om hinanden. Så trak hun sig lidt væk og sagde udfordrende, "Nå, får jeg så den telefon?" Tom grinede og rakte hende telefonen, og hun begyndte straks at finde sit hjemmenummer frem, så hun kunne ringe til sin mor og sige, at hun var på vej. "Hvem ringer du til?" spurgte Tom, og så, da hun forklarede det, "Hvorfor siger du ikke, at du er ude lidt endnu? Vi kunne jo gå en tur". Monica tøvede lidt, men så ringede hun hjem og sagde, at hun var sammen med nogle svømmekammerater, og at hun kom senere. Da hun lagde røret på, kiggede hun på Tom og sagde, "Og hvad så nu?"

Tom greb hende ved hånden og førte hende ud af svømmehallen, forbi den sure dame ved indgangen, og ud i parkanlægget. Han førte hen til en bænk i et mørkt hjørne og trak dem begge ned at sidde. Så kyssede han hende igen, og Monica lukkede øjnene og nød fornemmelsen af hans læber mod sine. Hans hænder fandt ind under hendes sportsjakke, og så mærkede hun hans varme håndflader mod sin mave. Mens de kyssede, søgte han op og fandt hendes bryster. Hun sukkede, da hans fingre begyndte at lege med hendes stive brystvorter. Han kyssede hendes hals nu, og så trak han sin jakke af, så hun kunne få hænderne ind under hans T-shirt. Hun kærtegnede ham på den flade mave og stærke ryg, og så fandt hendes fingre ned til den bule, hun havde gjort så meget for ikke at kigge på tidligere.

Til sin tilfredshed konstaterede hun, at bulen var vokset ganske betydeligt. Han var begyndt at blive rigtigt stiv, og han stønnede ind mod hendes hals, da hun begyndte at gnide ham uden på bukserne. Med ét rejste han sig og trak hende med hen til et stykke græs inde bag nogle buske. Han lagde begge deres jakker på jorden, og så lå de tæt omslynget og kyssede på jorden. Han trak hendes T-shirt op og begravede sit ansigt i hendes bryster. Hans tunge legede med hendes brystvorter, og hans hænder søgte ned til hendes underliv. Snart havde han hånden inden for i hendes trusser, og hans varme fingre fandt frem til hendes klitoris. Monica vred sig af nydelse, da han fugtede sine fingre i hendes kusses safter og begyndte at gnide den lille knop ganske blidt.

Hun trak hans pik helt ud af bukserne og lod sine fingre glide langsomt op og ned langs skaftet. Han stønnede og vendte sig lidt, så hun bedre kunne komme til. Hun gned lidt fastere hurtigere, og han begyndte at trække vejret i små stød. Pludselig greb han hendes hånd og fik hende til at stoppe, og så lagde han sig mellem hendes ben og lod sin tunge glide ind i hendes våde kusse. Han slikkede hende med runde og bløde bevægelser, til hun kom i en lang, intens orgasme. Så lagde han sig oven på hende og trak hendes ben op omkring sig, og så trængte hans store pik ind i hende. Ganske langsomt fordybede han sig i hende, og hun stønnede højt, da han trængte helt i bund.

Han kneppede hende, først langsomt og dybt, og så – efterhånden som han blev mere og mere ophidset – hurtigere og heftigere. Hendes ben var oppe over hans skuldre nu, så han var dybt, dybt inde i hende. Hun jamrede sig af nydelse, da han trak hendes hofter lidt opad og trængte ind i hende de sidste gange, inden han eksploderede med et brøl inden i hende.

Bagefter lå de og holdt om hinanden og snakkede lidt, indtil Monica absolut måtte hjem. Da hun kom hjem og op på sit værelse, så hun på sin telefon for første gang – Tom havde taget et billede af sit smilende ansigt og gjort det til hendes skærmbillede. Hun lo glad, da hun pakkede telefonen væk.

Læs flere erotiske historier: