Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Det Nye Hus

Døren lukkede sig bag dem, og Xenia kastede sig om halsen på Pierre. "Vores hus! Jeg kan ikke vente, til vi får malet og flyttet alle vores møbler herind!" Pierre grinede og gav hende en svingtur. Ejendomsmægleren vendte sig om og vinkede ude ved bilen, og de vinkede tilbage gennem hoveddørens glas. Så begyndte de at besigtige huset. Det var et dejligt, lille hus, i god stand og møbleret med nogle få ting hist og pist. Ejerne boede i Frankrig og havde åbenbart besluttet sig for ikke at flytte tilbage til Danmark, så i stedet for at leje det ud havde de besluttet sig for at sælge det i år.

Xenia gik foran Pierre, mens de begejstret så sig om. Huset så lidt anderledes ud, nu da det var deres – det var som om det var endnu hyggeligere, end da de først så det. Selvfølgelig skulle der males, og der skulle suppleres op med møbler, men alt i alt var de rigtigt godt tilfredse med deres valg. De stod i det store soveværelse og kiggede ud af de store vinduer, da Xenia omfavnede Pierre og kyssede ham længe på munden, før hun så ham i øjnene med et frækt blik og sagde, "Skal vi ikke indvie vores nye hus?" Pierre smilede til hende. "Hvad tænker du på? Tænker du på det samme som jeg?"

Uden ord greb Xenia ham ved hånden og trak ham hen til den gamle seng, der stadig stod midt i soveværelset. Hun skubbede ham ned på sengen, og så trak hun sin bluse over hovedet. Hendes små, faste bryster hoppede op og ned, mens hun vrikkede ud af sine jeans. Pierre kunne mærke, at han var ved at blive stiv. Han trak hende ind til sig, som hun stod der, og kyssede hendes maveskind. Hans hænder fandt hendes bryster, og han kneb hende lidt i brystvorterne, som han vidste, hun kunne lide det. Xenia sukkede af nydelse og begyndte at knappe hans skjorte op. Han hjalp til, og snart lå de på sengen, helt nøgne begge to, hud mod hud.

Xenia lagde sig oven på ham med sit underliv ud for hans ansigt. Hun tog hans efterhånden helt stive pik i munden, og han stønnede. Hans tunge fandt frem til hendes klitoris, og han suttede og slikkede hende, samtidig med at hun næsten drev ham til kanten af orgasme med sine læber og sin tunge. Lige før, han kom, trak han hende af sig og kyssede hende hedt og længe. Han kunne smage sin egen sædvæske i hendes mund, og det gjorde ham bare endnu mere liderlig. Xenia lagde sig på alle fire og bød sig til foran ham. Det lod han sig ikke sige to gange. Han satte sig bag hende og pressede sit penishoved ind mod hendes kusseåbning.

Langsomt, langsomt gled hans stive lem ind, og hun stønnede højt, da han stødte helt ind i hende. Han begyndte at kneppe hende, langsomt og nydende, og hun vred sig og stønnede. Han kunne mærke hendes fingre ved sin pik – hun var i gang med at kæle for sin klitoris, mens hans pik bankede ind i hende. Så kunne han mærke hendes kusse trække sig sammen, og hun begyndte at stønne højlydt. Han gav slip på sig selv og pumpede hårdt ind i hende, så de begge kom i en eksplosiv orgasme. Bagefter lå de og kælede og snakkede et stykke tid. De talte om, hvad de ville gøre ved huset, hvilken farve de ville have på væggene i stuen og soveværelset, og hvilke blomster de ville plante i haven. Xenia lod en fingernegl glide langsomt og drillende ned over hans bryst. "Jeg tog en flaske vin med, men jeg efterlod den i bilen. Går du ikke ud og henter den til os?" Modstræbende rejste Pierre sig og trak bukser og skjorte på. Han gik ud i bilen og så på bagsædet, hvor Xenia havde stillet en kurv. Ja, der var både vin og chokolader, og hun havde endda husket både glas og proptrækker. Han greb kurven og gik indenfor igen.

Da han kom ind ad døren, stod Xenia foran ham, stadig helt nøgen. Hendes krøllede hår var rodet, og hendes øjenmakeup var tværet lidt ud – og han syntes aldrig hun havde set mere sexet ud. Hun greb ham ved hånden og ledte ham ind i køkkenet, hvor han stillede kurven på det lange, rustikke træbord. Han åbnede vinflasken og skænkede dem begge et glas. De skålede, og Xenia tog en chokolade mellem tænderne og lænede sig ind mod ham. Hans læber mødte hendes, og de bed chokoladen over, så det bløde, søde fyld løb ud over deres læber. De grinede, og Xenia slikkede hans læber rene.

Pierre tog fat om hende og løftede hende op, så hun sad på køkkenbordet. Han spredte hendes ben med hænderne, og så sagde han, "Det der, du gjorde, mens jeg kneppede dig, gør det lige igen, mens jeg ser på." Hun lagde hovedet på skrå og smilede til ham gennem halvt lukkede øjenlåg. "Mener du det her?" Hendes fingre legede med de små brystvorter, og han kunne se, de blev stive. Han rystede på hovedet og kyssede hende. "Nej, længere nede", sagde han hæst. Så rettede han sig op og så afventende på hende. "Åh", sagde hun frækt, "så må du mene det her." Hendes hænder gled langsomt ned ad hendes krop og fandt frem til hendes skød.

Pierre kunne mærke, at han var ved at blive stor og stiv igen, mens han stod der og så hende onanere foran ham. Hendes ene hånd holdt skamlæberne adskilt, mens hun førte den anden hånds fingre ind i sin våde kusse. Så begyndte hun at kæle for sig selv. Hendes fingre gled ind og ud af kussen, og hun gned sin klitoris, som Pierre kunne se var stor og glinsende nu. Hun stønnede og vred sig, mens hun sad der foran ham, og da hun så den effekt, det havde på ham, rakte hun en hånd frem og knappede hans jeans op og trak hans pik ud. Hendes fingre gled op og ned af hans pik, mens hun kælede for sig selv med den anden hånd. Pierre kunne næsten ikke holde det ud længere, han måtte røre ved hende.

Han skubbede hende bagover, så hun lå på ryggen på bordet, og så begravede han sit ansigt i hendes våde kusse. Hans tunge gled ind mellem hendes skamlæber, og samtidig gned han hendes klitoris, til hun skreg sig igennem en langvarig orgasme. Da hun havde sundet sig et øjeblik, rakte hun ud efter ham, men han smilede frækt til hende og sagde, "Næ nej, nu er det din tur til at kigge på." Han tog sit svulmende lem i hånden og begyndte at onanere foran hende. Hun bed sig i læben, da hun så en dråbe sædvæske dryppe ud, og hans pik blev større og mere svulmende, efterhånden som han gned hårdere og hurtigere.

Så stoppede han og så ned på sit dunkende organ. "Nu skal du have den bagfra, min skat, lige her på køkkenbordet." Han trak hende ned ad bordet og vendte hende om, så hun lå foroverbøjet på bordet. Så vædede han fingrene med safterne fra hendes kusse og gned sit penishoved. Han trykkede pikken ind mod hendes røv, og så begyndte han langsomt at trykke til. Efter den første modstand kom han helt ind, og så begyndte han langsomt at kneppe hende. Hun jamrede, lidt i smerte men mest af liderlighed, og da han satte farten op, begyndte hun at skrige "Ja, ja, knep mig, tag mig", til han ikke kunne mere og sprøjtede sin varme sæd op i hende. Da de senere tog tøjet på, tog han om hende og sagde, "Nu mangler vi bare stuen og badeværelset". Hun grinede til ham og sagde, "Du glemmer det andet soveværelse."

Læs flere erotiske historier: