Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Det Glade Pizzabud

Det var mørkt udenfor, da Dina kom hjem. Hun løftede de tunge indkøbsposer op på køkkenbordet og begyndte at pakke madvarerne ud. Hendes hunkat Musse kom og strøg sig kælent op ad hendes ene ben, og Dina bøjede sig ned og kløede hende bag ørerne. "Nu skal du se, hvad jeg har til dig", sagde hun, "jeg har købt den mad med laks og rejer, du så godt kan lide". Musse mjavede og spandt, mens Dina fandt hendes madskål frem og serverede et par store skefulde Whiskas for hende. Mens Musse spiste, skænkede Dina sig et glas hvidvin og åbnede en pose med peanuts. Hun gik ind i stuen og satte sig i sofaen med benene oppe. Så tændte hun for fjernsynet for at se, om der var nogen nyheder, der var værd at følge med i. Musse sprang op og lagde sig på sofaen ved siden af hende, så Dina kunne klø hende på maven.

Klokken var over ni, da Dina vågnede med et sæt. Hun var faldet i søvn i sofaen, og nyhederne var blevet erstattet af en romantisk komedie. Dina rystede lidt på hovedet for at vågne igen og så bebrejdende på Musse, der lå ved siden af hende og sov. "Kunne du ikke have vækket mig?" spurgte hun katten, der bare strakte sig og lukkede øjnene igen. Dina fandt ud af, at hun var sulten, og pludselig orkede hun bare ikke at lave mad. Hun sukkede og greb ud efter telefonen. "Lorenzo’s Pizza" lød en stemme med en charmerende italiensk accent. "Ja, hej, jeg vil gerne bestille en Quattro Stagione med ekstra ost", sagde Dina. Hun gav navn og adresse og afsluttede samtalen, og så rejste hun sig og skænkede endnu et glas vin, før hun gik ind i soveværelset og tog sit tøj af og smed det på lænestolen i hjørnet. Hun nynnede, mens hun fandt en lille kort jerseynederdel og en løs top frem. Man kan jo lige så godt have det behageligt, tænkte hun.

Hun drak lidt af vinen, mens hun zappede mellem TV-kanalerne i stuen. Dér var en film, hun ikke havde set før – den kunne da godt se interessant ud. Hun lænede sig tilbage i sofaen og strøg Musses pels, mens hun sippede vin og så begyndelsen på en heftig kærlighedshistorie i fjernsynet. Den mandlige hovedperson var mørk og mystisk på den sexede måde, og de gradvist mere erotiske scener gjorde, at hendes øjne nærmest klæbede til fjernsynsskærmen. Hun var dybt optaget af filmens handling og den seksuelle ophidselse, der langsomt sneg sig ind over hende, jo mere erotiske hovedpersonernes kærlighedsscener blev, da det ringede på døren. "Åh, pizzaen" tænkte hun og skruede modvilligt lidt ned for lyden. Hun rejste sig og gik hen til døren. Udenfor stod en mørk, ung mand, hun aldrig havde set før. Hun kunne ikke lade være med at bemærke, at han lignede filmens mandlige hovedperson til forveksling.

"Hej", sagde han med et stort smil, "jeg bringe dig den pizza, du bestille". Hans stærke italienske accent var ekstremt charmerende, og Dina kunne ikke lade være med at smile tilbage, da hun tog imod den dampende varme pizza. "Åh, vil du ikke komme indenfor, mens jeg finder penge frem", sagde hun og åbnede døren helt. Han trådte indenfor, netop som et kæmpe tordenskrald fik hele huset til at ryste. Og så hørte de regnen – en voldsom styrtregn, der fik selskab af en kraftig blæst. Dina, der i ren refleks havde dukket sig, da tordenskraldet bragede, rakte penge frem mod pizzabuddet og sagde, "Jeg håber, du er i bil?" Han rystede på hovedet, mens han tog imod pengene. "Nej, min onkel bruge bilen, så jeg komme på den cykel, vores bud normalt bruge". Åh, tænkte Dina for sig selv, så er det derfor, jeg ikke har set ham før – han er ejerens nevø, ikke det normale pizzabud. "Ved du hvad, så synes jeg, du skal sætte dig her og vente, til stormen har lagt sig. Det er da alt for farligt at cykle i den her storm", sagde hun.

Han protesterede mildt, men lod sig til sidst overtale. Hans onkel ville snart være tilbage med bilen, så de kunne levere, hvis der var andre kunder. Dina fik ham bænket i sofaen, og så hentede hun to tallerkener og et ekstra vinglas. "Vil du ikke have et glas vin?" spurgte hun. Han smilede til hende og takkede ja, og hun skænkede for dem begge. Hun rakte et stykke pizza frem mod ham, og han tog taknemmeligt imod det. "Jeg ikke tid i aften til og spise", sagde han og satte ivrigt tænderne i den varme pizza. Dina vred øjnene væk fra hans lange øjenvipper og så over mod fjernsynet. Gud ja, filmen! Hun skruede op for lyden igen og sagde, "Jeg var ved at se en film, den er først startet for 20 minutter siden, vi kan jo se den sammen." Han smilede og lænede sig tilbage i sofaen, mens han tyggede maden i sig og skyllede efter med en slurk vin.

Filmens hovedpersoner var i gang med at kysse hinanden, meget hedt og inderligt, og så flåede manden kvindens kjole i stykker foran og kyssede hendes blottede bryster. Dina mærkede, hvordan hun blev både lidt flov og ret ophidset af den erotiske scene. Hun turde slet ikke se på italieneren ved siden af hende. Elskovsscenen blev mere og mere hed. Nu havde manden hænderne op under kvindens kjoleskørt, og hans hånd var i gang med at lege med hende dernede. Hun lænede sig op ad væggen og stønnede højt. Dina sank og kiggede stjålent på manden i hendes sofa. Der var ingen tvivl, han havde en hurtigt voksende bule i bukserne. Hun lænede sig ind mod ham med vinflasken i hånden. "Vil du ikke have lidt mere?" hviskede hun og strejfede hans skridt med hånden. Det gav et lille sæt i ham, og han så undersøgende på hende. Så greb han hende om håndleddet og trak hende ind til sig. Hans varme tunge var snart i hendes mund, og Dina tog fat om hans hals og holdt ham tæt, mens de kyssede.

I filmen var manden og kvinden nu i gang med at kneppe, stående op ad væggen. Hans nøgne baller klemte sammen, når han stødte ind i hende, og hendes ben holdt ham om livet. Dina så på filmen, mens hun mærkede italienerens hænder under sin lille top. Hans ivrige fingre fandt hendes brystvorter, og hun stønnede, da han begyndte at lege med dem. Så søgte hans hånd ned i hendes shorts, og hans langefinger fandt frem til hendes allerede svulmende klitoris. Han pirrede den drillende, mens de begge studerede sexscenen i filmen, hvor kvinden nu stod med fronten ind mod muren, mens manden kneppede hende bagfra. De dyriske lyde fra filmen blandede sig med Dinas og italienerens stønnen, og Dina blev mere og mere ophidset. Han må have kunnet mærke, at hun var blevet godt våd, for han trak resolut hendes shorts af hende og satte hende på sit skød med ryggen mod ham.

Dina mærkede, at han åbnede sine bukser bag hende, og så løftede han hende lidt op og satte hende ned over sit erigerede lem. Hun lod sig langsomt glide ned over ham, og hans tykke lem fyldte hende helt ud. Hun begyndte at bevæge sig op og ned, og han styrede hende med hænderne på hendes hofter. De stønnede begge højt nu, og Dinas nydelse blev kun heftigere ved synet af filmen, hvor kvinden klart nærmede sig orgasmen nu. Med fordrejet ansigt tiggede hun manden om at tage hende, og så kom de i en brølende orgasme. Dina fulgte lige efter, og så mærkede hun italienerens varme sæd pumpe ind i hende.

Da han var taget afsted igen, spiste hun resten af pizzaen og smilede ved tanken om, hvor god deres service havde været i aften.

Læs flere erotiske historier: