Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Desiree

Bare nu vejret holder. Desiree kiggede op på den truende himmel og skuttede sig. Det så ikke for godt ud for hendes løbetur i dag, men hun var i gang med at træne til et halvmaraton, så hun SKULLE bare ud og løbe i dag. Hun trak på skuldrene, startede pulsuret, og så satte hun afsted. Hun løb forbi naboernes pyntelige forhaver, gennem parken og så i retning af den lokale bakke, "bjerget" som de yndede at kalde den. Og så stod himmel og jord pludselig i ét. Ned kom regnen, først et par tunge dråber, og så en syndflod af iskoldt vand. Vinden tog til, og Desiree blev hurtigt gennemvåd og kold.

Læ, hvor var der læ? Desiree kiggede sig fortvivlet om. Der var lidt øde heroppe på bakken, og bortset fra et par forblæste træer var der ikke megen hjælp at finde. Hun trodsede kulden og vandet og blev ved med at løbe. Der måtte være et sted, hun kunne være, indtil regnen holdt op eller i hvert fald stilnede af. Så fik hun øje på den – den lille hytte, der fungerede som isbod om sommeren. Der var selvfølgelig brædder for vinduet her om vinteren, og døren var sikkert låst, men man kunne da altid prøve!

Desiree trak i døren, og til hendes forundring gik den op. Hun skyndte sig ind og lukkede døren efter sig. Først da så hun det tændte stearinlys, der stod på en trækasse midt i rummet. Og så hørte hun hans stemme, "Hej", lød det fra et mørkt hjørne. Desiree for sammen, men så kom han ud af mørket, og hun så et velkendt ansigt smile til hende. "Hej, Mark, hvad laver du her?", spurgte hun. "Vel det samme som dig – jeg blev fanget i regnen", svarede han. Mark boede et par huse længere nede af gaden fra hende, og hun havde længe haft et godt øje til ham. Nu så hun, at han havde nøgen overkrop. "Ja, undskyld", grinede han skævt, "min sweatshirt blev så våd, jeg var simpelthen nødt til at tage den af for at få varmen".

Desiree skuttede sig, og han så, hvor hun rystede. "Du burde også tage noget at dit våde tøj af", sagde han, "du risikerer at få lungebetændelse, sådan som du ryster". "Ja, den er god med dig", grinede Desiree gennem klaprende tænder. "Se lige dig selv", sagde Mark med et smil, "det er helt klart et spørgsmål om liv og død". Uden at vente på yderligere kommentarer, trak han hendes løbeanorak og top af, så hun stod i BH og gamacher. "Du ved vel, hvad den bedste måde at holde sig varm på er, ikke?" Han trak hende med ned på en bunke sække og holdt hende tæt ind til sig. Desiree føjede ham gerne, og ganske snart begyndte hun at føle sig varm og veltilpas – i alt fald på overkroppen. Hun følte også noget helt andet.

"Mine gamacher er stadig våde", sagde hun ind i hans øre. "Og det tror jeg også, dine jeans er, ikke?" Mark trak sit ansigt lidt væk og så hende i øjnene. "Jo, helt klart – skal vi se at komme af med dem?". Som sagt, så gjort. Nu lå de tæt omslynget, kun iklædt undertøj. Desiree følte sig bedre og bedre tilpas, mens de lå der og småsnakkede. Det føltes herligt intimt, og han duftede så godt. Hun lænede sit hoved ind mod hans kind og nød øjeblikket. "Er du ved at blive varmere?" spurgte han. "Ja", mumlede hun og klemte sig endnu tættere på, "det virker virkelig, det her med kropsvarme".

Mark lod sine håndflader glide ganske langsomt op og ned ad hendes arme, så hendes lår. "Hjælper det?", spurgte han. Hun bemærkede, at hans stemme var blevet lidt mere mørk og hæs i tonen. "Ja", svarede hun, "men jeg er også ret kold bagpå". Hun puttede sig helt ind til ham, så han kunne stryge hende på ryggen. Hans hænder føltes varme og lækre, og hun kunne ikke lade være med at give ham et kys lige ved siden af munden. "Min tapre redningshelt", hviskede hun. Mark vendte sit ansigt en smule og lagde sine læber mod hendes. Og så åbnede hans tunge hendes mund, og de kyssede længe og lidenskabeligt.

Desiree kunne mærke, hvordan han voksede inden i sine boksershorts. Hun følte, hvordan lysten skyllede ind over hende, og hun begyndte at udforske hans krop med sine hænder. Langsomt, langsomt, lod hun sine fingre glide ned af hans brystkasse, op ad hans lår, rundt om hans baller, og så, så ned i hans boksershorts. Han var stor og stiv, og da hun tog fat i ham, udstødte han et sagte suk af nydelse. Hun trak hans underbukser ned, og så sænkede hun langsomt sit ansigt ned over hans stive lem. Hun så ham dybt i øjnene, mens hun slikkede hans glinsende, strunke pik. Op og ned, frem og tilbage. Mark lagde sig tilbage og lukkede øjnene. Han bevægede underlivet i takt, og stønnede af liderlighed.

Så trak han hende ned til sig, tog hendes undertøj af med et snuptag og løftede hende op, så hun sad overskrævs på ham. Han trængte ind i hende, langsomt, så langsomt, så Desiree troede, hun skulle gå til af nydelse. Hun begyndte at kneppe ham, siddende der ovenpå ham, og han stødte til, så hun gispede af lyst. Så greb han hende i et snuptag og vendte hende om, så han lå ovenpå hende. Han lagde hendes ben over sine skuldre, så han trængte endnu dybere ind i hende, og hun bed sig i læben for ikke at skrige højt af begær. Han løftede hendes bagdel lidt fra underlaget, så han kunne komme til, og så førte han forsigtigt en finger ind i hendes anus. Frem og tilbage, i takt med rytmen i hans pik. Desiree jamrede og tiggede om mere. "Ja, ja, hårdere, tag mig, tag mig nu".

Mark begyndte at stønne højt, og stødte dybere end nogensinde, og så eksploderede han med et brøl. Han trak sin pik ud af hende og skød en strøm af sæd over hendes mave og bryster. Og så sad han der på knæ foran hende og rystede grinende på hovedet. "Det er længe siden, jeg har nydt noget så meget", sagde han, "men vi mangler vist noget, gør vi ikke?" Han lagde sig ned og trak hendes skød ind til sit ansigt, og så begyndte hans tunge at lege med hende. Først cirklede den drillende omkring hendes klitoris og anus, og så åbnede Mark hendes skamlæber og slikkede hendes kusseåbning, åh, så langsomt. Desiree vred sig i hans hænder. Mark førte et par fingre ind i hendes skede og begyndte at bevæge dem frem og tilbage, samtidig med han slikkede hendes klitoris. Hans tunge var varm og ivrig, og han førte hende lige til kanten af orgasme flere gange, for så at holde en pause, mens han nød at se, hvordan hun vred sig i ekstase.

"Skal jeg lade dig komme nu?", spurgte han drillende. "Ja, ja", nærmest råbte Desiree. Hans tunge begyndte at arbejde igen, pirrende og vedholdende, til hun kom i et brag af en orgasme. "Åh, åh", skreg Desiree, og det føltes, som om verden eksploderede i røde og sorte farver. Bagefter lå de tæt sammenslynget og bare nød hinanden. "Tror du, regnen er holdt op?", spurgte hun. "Lad os bare sige, den ikke er", sagde han og kyssede hende igen. Og så mærkede hun, at han var blevet stiv igen. "Ja, lad os det", hviskede hun villigt og lukkede øjnene.

Læs flere erotiske historier: