Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Den Gode Bytur

Hun lænede sig ind over baren og prøvede at fange bartenderens opmærksomhed. Viftende med en 100-kroneseddel prøvede hun fortvivlet at få ham til at tage hendes bestilling, men den travle fyr så hende ikke i menneskemylderet. Michael stillede sig hen ved siden af hende, rakte en hånd i vejret og råbte, "Bartender!". Hans højde og den faste stemme virkede øjeblikkelig. Mens bartenderen kom hen til dem, smilede Michael til hende og spurgte, "Hvad vil du have?". Pigen stak ham et stort smil og sagde, "Åh, vil du være sød at bestille en gin og tonic til mig?". Michael vendte sig om mod bartenderen og sagde, "To gin og tonic, tak". De to drinks ankom, og Michael langede penge over bardisken og rakte så den ene drink til sit nye bekendtskab.

De skålede, og hun takkede ham for drinken. Han så vurderende på hende, mens de småsludrede. Hun var ikke særligt høj og havde smukke øjne og tykt, blondt hår, der dansede om hendes skuldre, når hun lo. Lige ved hendes mund var der en lille skønhedsplet, der virkede helt hypnotiserende på Michael, med den måde den bevægede sig på, når hun snakkede eller smilede. Han opdagede pludselig, at han havde lyst til at kysse den plet, og pigen med.

Det var ellers længe siden, han havde haft sex eller endda flirtet med nogen. Hans sidste forhold nåede at vare i 8 måneder, før han fandt ud af, at kæresten havde gang i noget med sin studiekammerat. Så havde der endelig været en forklaring på de undvigende svar, når han spurgte, hvad hun havde lavet aftenen før, og de mange sms-bip han hørte fra hende telefon. Han havde faktisk troet, at deres forhold ville holde, så han var både skuffet, ked af det og vred, da han så de hede beskeder på kærestens mobiltelefon. Han havde selvfølgelig slået op med det samme, og siden havde han ikke haft lyst til at være sammen med nogen.

Men hende her, Bitten hed hun, hun var anderledes, tænkte han. Hun var sød, hun var køn, og da hun lænede sig ind til ham for at hviske noget om sidemanden med det mærkelige tøj, gøs han lidt ved fornemmelsen af hendes læber så tæt på hans øre. Han havde lyst til mere, til at kysse hende, holde om hende og mærke hendes nøgne krop mod sin. Han mærkede, at han begyndte at blive stiv ved tanken om hendes nøgne bryster, hendes tunge, hendes kusse… Michael rømmede sig og rettede sig op. Tag dig sammen, mand, tænkte han for sig selv. Du kan da ikke stå her i baren med ståpik på!

Han prøvede igen at koncentrere sig om, hvad Bitten sagde, men hans øjne blev ved med at zoome ind på hendes bryster, hendes læber og den skønne lille plet ved munden. Hun må havde kunnet se på ham, hvad han tænkte, for hun lænede sig ind mod ham og lod en finger glide ned ad hans bryst og mave, mens hun talte. Han kunne ikke lade være – han bøjede sig frem og kyssede hende. Hendes læber var bløde, og hendes våde tunge søgte ind i hans mund og fandt hans. Han holdt om hende og glemte alle omkring dem, mens de kyssede…indtil en fyr lidt længere nede ad baren råbte, "Så gå dog hjem, I to!".

Senere på dagen bankede hun spændt på hans dør. Hun havde været hjemme og friske sig op og skifte tøj, men nu følte hun sig pludselig fjollet – hun var nok bare en elev for ham. Men da han åbnede døren og stak hende et stort smil, var hun alligevel glad for, at hun havde gjort sig den ulejlighed. Hans kontor var hyggeligt og lidt rodet med bøger alle vegne og smukke litografier på væggene. Hun satte kurs mod en stol foran skrivebordet, men han gik hen og satte sig i den gamle, skotskternede sofa og klappede på puden ved siden af sig. "Sæt dig her, den stol er ikke særligt behagelig". Hun satte sig forsigtigt ved siden af ham i den lille sofa og holdt vejret i spænding, da hun kunne mærke varmen fra hans krop imod sin. Det var lidt svært for hende at koncentrere sig om det, han sagde, men hun fik da nikket et ja tak til hans tilbud om te. Hun satte den fulde kop på bordet foran sig og var snart optaget af deres samtale – så optaget, at da hun rakte ud efter en kuglepen, væltede hun tekoppen, og teen sprøjtede ud over dem begge.

Mille gispede og rejste sig med det samme. Hendes hvide bluse var helt gennemsigtig foran, og hendes nederdel var også godt sprøjtet til. Hvad værre var, hans bukser var også våde. Hun var sønderknust og undskyldte febrilsk, mens hun forgæves forsøgte at holde den ene arm over brysterne, hvis mørke brystvorter var synlige under det våde stof. Hvorfor havde hun dog ikke taget BH på? Michael greb et par lommetørklæder fra en pakke, der lå på bordet, og begyndte at duppe sit skridt, der var helt vådt. Han så på hende og begyndte at grine. Hun må have set komisk ud, som hun stod dér med armene på kors over brystet og febrilsk røde kinder. Han sagde ingenting, stillede sig bare helt hen til hende, og så begyndte han langsomt at knappe hendes skjorte op.

"Vi må vist hellere få dig ud af det våde tøj", sagde han med en stemme, der pludselig var lidt hæs. Mille stod helt stille og lod sine arme falde ned. Hun kunne ikke tro sit held… Hun var nøgen til livet nu, og Michael lod sine øjne glide ned over hendes nøgne bryster, inden han trak hende ind til sig og kyssede hende på munden. Blidt og længe – og så hedt, at Mille kunne mærke sine ben give efter under sig. Han trak nederdelen af hende og smed den i hjørnet, og så satte han hende blidt ned på sofaen, mens han trak sin egen sweater og de våde bukser af. Så stod han dér foran hende, med den muskuløse overkrop blottet og en synlig bule bag de røde boksershorts. Mille sank engang, og så rakte hun en hånd frem og fik hans næsten helt stive pik ud af underbukserne.

Hun satte læberne mod hans penishoved, og så lod hun langsomt tungen glide hen over den lille revne, og ned ad skaftet, helt ned til bunden og op igen. Michael stønnede svagt og lagde hænderne på hendes skuldre. Hun blev ved med at slikke ham, indtil hans pik føltes, som om den skulle eksplodere, og så trak han sig væk. Han satte sig på knæ foran hende og spredte hendes ben. Mille jamrede sig af lyst, da hans tunge ramte hendes spændte klitoris. Han suttede og slikkede hendes klit og kusse, til hun kom i en orgasme, der fik hendes krop til at spændes som en flitsbue af ekstase. Så lagde han hende ned i sofaen og lagde sig ind til hende. Han kærtegnede hendes bryster, mave, hals og ansigt med hænder og læber, til hun nærmest tiggede ham om at tage hende.

Så lagde han sig oven på hende og trængte ind i hende. Hans pik gled helt ind, til han var i bund, og de jamrede begge to, da han trak sig tilbage og stødte lidt hårdere til. Så kneppede han hende, skiftevis langsomt og hurtigt, til de begge var svedige og forpustede, og da de ikke kunne holde det ud længere, og han kunne mærke sammentrækningerne fra hendes orgasme om sin pik, stødte han til en sidste gang og udstødte et brøl, mens han pumpede sin sæd ind i hende. Bagefter lå de og pustede ud på sofaen, indtil Michael satte sig op og sagde, "Jeg må vist hellere køre dig hjem, sådan som dit tøj ser ud". Den praktiske bemærkning fik følge af et svedent og lystent grin, og Mille så frem til at gentage successen i sin behagelige seng.

Læs flere erotiske historier: