Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Den Gamle Flamme

"Dicte, Dicte, kom og se her!" råbte Pia, mens hun holdt en bluse op i strakt arm. "Er den ikke fantastisk? Jeg bliver altså nødt til at have den. Ja, jeg ved godt, min konto er overtrukket, men…" Benedicte lod veninden pludre løs, mens hendes egne tanker vandrede. Hun var nervøs for i aften, kunne hun mærke. Det var længe siden, hun havde set Peter, og hun ville gerne gøre et godt indtryk efter alle de år. Det var ikke endt godt imellem dem dengang. Hun havde været alt for forelsket alt for længe, og han var blevet træt af hende, de havde slået op og var så igen begyndt at se hinanden. Det var hun glad for, indtil hun en dag ville bruge hans computer og så en række svar fra kvinder på en kontaktannonce, han havde indrykket.

Hun havde selvfølgelig reageret vredt, og Peter havde forsvaret sig med, at de jo ikke rigtigt kom sammen mere, og de havde selvfølgelig ikke rigtigt talt om det, men de så jo bare hinanden sådan løst. Hun havde næsten haft fråde om munden, da hun stormede ud og fandt sin cykel og kørte hjem. Efter det havde det været svært, når hun rendte ind i ham til fester og på universitetet. Men hun havde gjort sit bedste for at være cool og enten ignorere ham eller bare sende ham et køligt nik, når deres eje krydsedes. Det var kun om natten, hun lod tårerne få frit løb. Det havde taget hende længe at komme over ham, men gudskelov var han flyttet til udlandet på et tidspunkt, og hun behøvede ikke at være bekymret for at møde ham mere, når hun var ude i byen. Det hjalp selvfølgelig, men hun blev stadig trist, når hun tænkte på ham. De havde trods alt kommet sammen i mere eller mindre to år, og det er længe, når man kun er 19.

Naturligvis havde hun haft andre forhold siden da. Hun var endda blevet forlovet for et par år siden, men det holdt ikke, og nu boede hun igen alene. Hun vidste, at Peter havde været gift men var blevet skilt. Det havde hun hørt fra nogle gamle studiekammerater, da de mødtes til kaffe for nogle måneder siden. Hun havde prøvet at lade, som om det ikke rigtig interesserede hende, men hun kunne næsten ikke høre, hvad de sagde, for den hjertebanken, der pludselig næsten slog benene væk under hende. Dicte sukkede - Peter ville altid have en særlig plads i hendes hjerte, det var der bare ikke noget at gøre ved. De havde haft det sjovt sammen, hygget sig med fælles venner, og elskoven – den havde været fantastisk. Han var givet den bedste elsker, hun nogensinde havde haft, både før og senere, og det var trods alt svært at glemme, når ingen siden da havde ophidset hende i samme grad.

Og så var han pludselig dukket op på hendes Facebook mail. Ud af det blå gav det et lille ping, og dér var hans navn. Han var for nylig flyttet tilbage til Danmark og syntes, det ville være hyggeligt, hvis de kunne mødes igen. Hyggeligt? Dicte spekulerede på, hvad baggrunden egentlig var for den mail. De havde jo ikke været i kontakt med hinanden i mange år. Men hun havde selvfølgelig ikke kunnet sige nej. Så de havde aftalt at mødes til en drink i aften, og nu stod hun så og overvejede, om hun skulle købe den flotte, blå kjole, Pia havde fundet frem til hende fra butikkens overvældende udbud. Hun gik ind i prøveværelset og prøvede den endnu en gang. Ja, hun var simpelthen nødt til at købe den – den sad som støbt på hende og fremhævede hendes kurver på bedste vis. Hun ville jo gerne have, at han fortrød sin opførsel dengang, tænkte hun med et lille smil.

Nogle timer og en del forberedelse senere trådte hun ind i den trendy bar, han havde foreslået som mødested. Hun så sig om i den dunkle belysning, og så stod han pludselig foran hende. "Dicte, hvor er det dejligt at se dig. Du ser fantastisk ud!" sagde han og kyssede hende på kinden. Hun blev helt befippet og mumlede bare tak, og så satte de sig ved et lille bord. Hun så på ham, mens han bestilte drinks til dem. Han var blevet ældre, ja, men det klædte ham. Der var små grå stænk i håret, og han havde fået et par dybe furer ned langs næsen. Men hans smil var det samme, og hun blev stadig helt blød i knæene ved synet af det. Efter en lidt famlende begyndelse snakkede de godt sammen, og de fik hinanden opdateret på, hvad der var sket i deres liv siden sidst. Da Dicte grinede af en af hans sjove bemærkninger, lænede han sig frem og tog hendes hånd. "Du ved, du var altid noget særligt for mig", sagde han og lod sin finger glide langsomt ned ad hendes kind.

Selv om Dicte havde lovet sig selv ikke at falde for ham igen, kunne hun ikke modstå hans charmerende flirt, og efter endnu et par drinks tog hun imod hans tilbud om at se hans nye lejlighed. Så snart han åbnede døren, skubbede han hende blidt mod væggen og kyssede hende, længe og dybt. Dictes hjerte var ved at springe ud af kroppen på hende, og hendes ben blev som gele. Hans kys var præcis så fantastisk, som hun huskede det, og hun nød fornemmelsen af hans varme, glatte tunge mod sin. Hun lod sig gerne føre ind i hans soveværelse, hvor han lagde hende blidt på sengen og begyndte at klæde hende af, ind imellem de mange varme kys. Langsomt blev hun mere og mere afklædt, til hun til sidst lå foran ham helt nøgen. Han trak sig lidt tilbage og smilede til hende. "Du er så smuk", hviskede han. Så rejste han sig og begyndte at tage sit eget tøj af, og hun sukkede af lyst, da hun så den velkendte bule i hans boksershorts.

Han trak resten af tøjet af, og hans næsten helt stive lem vippede indbydende, da han lagde sig ved siden af hende og trak hende ind til sig. Åh, hvor føltes det godt med hans hænder på hendes krop igen! Dicte kunne næsten ikke tro det – det var, som om alt det negative, der var sket i fortiden, forsvandt, da han lagde munden på hendes stive brystvorter og begyndte at sutte på dem. Hans erfarne hænder gled op og ned langs hendes talje og lår, og hun fik gåsehud ved berøringen. Hendes ene hånd fandt ned til hans stive lem, og hun begyndte at kæle for ham. Han stønnede svagt i hendes ene øre. Så trak han sig ned, så han lå mellem hendes ben, og hans tunge fandt ind til hendes svulmende klitoris. Dicte lage hovedet tilbage og bed sig i læben, så godt var det. Det varede ikke længe, før hun kom i en lang, jamrende orgasme.

Peter kyssede hendes inderlår og mave, og så var han igen i hendes arme, og hun kyssede hans varme mund, der smagte lidt af hendes safter. Det var hedt, så hedt. Hun viklede sine ben om ham, og han kyssede hende blidt, mens han langsomt og blidt trængte ind i hende. Åh, at mærke hans pik igen! Dicte var våd og vild nu, og hun stønnede højt, da han begyndte at tage hende. Hans stive pik bevægede sig ind og ud af hende, og han pustede blidt mod hendes hals. Så begyndte han at puste mere højlydt, og hans hænder greb fat om hendes skuldre, da han satte farten op. De bevægede sig sammen i ekstatisk nydelse, indtil de begge skreg deres orgasme ud. Så lå de længe med armene om hinanden. "Hvad med lidt at spise?" spurgte Peter, "Noget siger mig, vi får brug for energien senere igen". Dicte smilede varmt til ham og nikkede. Hun havde det, som om hun var kommet hjem.

Læs flere erotiske historier: