Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

De Kvnidelige Overboer

Philip ringede på døren med maven fuld af sommerfugle. Han var blevet passet op i entreen i går aftes af Janne og Maria, de to flotte piger, der delte en lejlighed ovenpå. De havde været pjattede og lidt fulde, og Janne havde drillende kælet for hans ene kind, mens hun spurgte, om ikke han snart kom og besøgte dem. Han havde længe ønsket at komme i kontakt med dem, men indtil nu havde han ikke rigtigt haft mod til at tale med dem, når de så hinanden i opgangen eller i vaskekælderen. Og så pludselig stod han her og var ligefrem inviteret ind hos dem!

Maria åbnede døren, og Philip blev som ramt af lynet, da han så, at hun kun var klædt i hotpants og en kort og stram top. Hun så vurderende på ham med halvlukkede øjne og et lille smil, og så åbnede hun døren og trak ham indenfor. Inde i sofaen sad Janne, iført en lille, kort nederdel og en overdel, der mest af alt mindede om en BH. Philip sank – dette var bedre end hans vildeste fantasi! "Kom og sæt dig", kvidrede Janne, "bare slap af og hyg dig". Philip satte sig forsigtigt på kanten af sofaen, men Janne skubbede ham helt tilbage mod puderne og gav ham en drink i hånden. Pigerne skålede med ham, og han drak af den voldsomt stærke cocktail. Han kom til at hoste og sprutte, da de brændende dråber gled ned i spiserøret, og en del af hans drink sprøjtede ud over hans skjorte og bukser.

"Se nu der", sagde Maria i et fingeret strengt stemmelag og rystede pegefingeren foran hans ansigt, "nu er vi nødt til at tage dit tøj af". Philip troede ikke sine egne øjne, da pigerne uden videre afførte ham skjorte, bukser og sokker, så han var fuldstændigt nøgen, bortset fra et par grønne boksershorts. Han prøvede fortvivlet at skjule den voksende bule med hænderne, men jo mere pigerne smilede til hinanden med vidende blikke, jo større blev hans pik.

Janne satte sig ved siden af ham med en fjernbetjening i hånden. "Skal vi se en film?" spurgte hun, og Maria, der var i gang med at fylde deres glas igen, svarede hurtigt, "Åh ja, lad os det!" Philip prøvede at slappe af, da fjernsynsskærmen kom til live foran dem – og afslørede et ungt par, der var ved at kneppe hinandens hjerner ud! "Ser det ikke sjovt ud?" spurgte Maria og lod en finger glide ned over Philips bryst. Philip slugte hårdt og forsøgte at skjule det faktum, at han var ved at blive meget ophidset. Sved dryppede fra hans pande, da parret i filmen suttede på hinandens kønsdele, som om de ikke havde spist i ugevis. Så vendte manden sin partner om og begyndte at tage hende bagfra, så hendes tunge bryster svingede frem og tilbage. "Synes du, hendes bryster er lige så pæne som mine?" spurgte Janne og trak uden videre sin top af, greb hans ene hånd og placerede den på sit bryst.

Philip rystede på hovedet og prøvede at kontrollere sin vejrtrækning, der nu var blevet hurtigere og heftigere. Det blev ikke bedre, da pigen i pornofilmen tog sin partners pik, placerede den mellem sine store bryster og begyndte at gnide dem imod det stive lem. Janne reagerede med det samme – hun bøjede sig ned over Philips boksershorts og trak hans strittende lem ud. Så lod hun sine bryster glide ned omkring hans pik og klemte til. Philip kunne ikke lade være, han begyndte at bevæge sit underliv op og ned mellem hendes bryster. "Hvordan føles det? Er det godt? " spurgte hun, da hun rykkede sig lidt tilbage og tog ham i munden.

Philip stønnede højt, da hun begyndte at sutte og kærtegne hans svulmende lem. Maria, der var blevet liderlig af at se på filmen og de to andre, flåede sit tøj af og hoppede op på sofaen. Hun skrævede hen over Philip og stak et glatbarberet venusbjerg ind mod hans ansigt. Han begyndte at slikke hende, først lidt tøvende og forsigtigt, og så hurtigere og mere intenst, efterhånden som hun begyndte at stønne og vride sig foran ham. Snart kom hun i en heftig orgasme, der næsten fik hendes ben til at kollapse under hende. Janne holdt op med at slikke Philips pik og skubbede Maria væk. Hun vendte ryggen til Philip og trak sine trusser af, og så lod hun sig glide ned over hans dunkende pik. Han gispede, da han trængte helt i bund inden i hendes våde kusse, og hun begyndte at bevæge sig op og ned.

Da Philip var lige ved at komme, rejste Janne sig og lod ham komme lidt til hægterne. Det varede kun få minutter, så var han klar igen, og han satte sig på knæ i sofaen og begyndte at slikke Jannes brystvorter, én efter én. Janne stønnede, da han samtidig fandt hendes klitoris med den ene hånd. Maria ville være med – hun samlede fingrene om Philips testikler og begyndte at kæle for dem. Det blev for meget for Philip, der smed hende ned i sofaen og begyndte at kneppe hende. Samtidig med, at hans stive pik dunkede ind og ud af hende, rakte han frem og slikkede Jannes brystvorter igen. Han mærkede en velkendt susen for ørerne, og så råbte han "Jeg kommer, jeg kommer". Et øjeblik efter udstødte han et brøl og sprøjtede sin varme sæd ind i Marias ventende kusse.

De lå lidt og sundede sig, og så mærkede Philip et par hænder, der greb ham om skuldrene og slæbte ham ned på gulvet. Janne satte sig på hans ansigt, og samtidig tog hun hans pik i munden og begyndte at slikke hans sæd og Marias safter af den. Det ophidsede Philip så meget, at han begyndte at blive stiv igen, mens hans tunge gik på opdagelse i Jannes mørke grotte. Maria lå i sofaen og så på, at Janne gjorde Philip stiv igen, mens hun kælede for sin klitoris. Hun begyndte at stønne, og det ophidsede Philip endnu mere at høre hendes ekstase, så han var snart kampklar igen. Janne smilede ned til ham og sagde, "Lad os prøve noget andet". Hun vendte sig om mod sofaen og spredte Marias ben, og så begravede hun sit ansigt i Marias kusse. Samtidig spredte hun sine ben om imod Philip, og han forstod, hvad hun ville have.

Philip satte sig bag ved hende og trængte ind i hende. Hun blev ved med at slikke Maria, der stønnede højt og vred sig i den ene orgasme efter den anden, og Philip kneppede hende, som han aldrig havde kneppet nogen før. Han trak sig næsten helt ud, og så trængte han helt i bund i én lang bevægelse. Hendes ben forsvandt næsten under hende, så hårdt bankede han i bund. Han trak sig næsten helt ud igen, til hun tiggede ham om at tage hende igen, og så trængte han helt i bund igen. Da han kunne mærke orgasmen nærme sig igen, satte han farten op og kneppede hende rytmisk og hedt, til de begge kollapsede i en kæmpe orgasme.

Bagefter lå de alle tre hulter til bulter i sofaen og pustede ud, mens de småsnakkede og drak lidt flere cocktails. Philip smilede lidt for sig selv. Her havde han været genert og ikke turdet tale med de to piger før … og nu lå han her med to lækre, nøgne piger og havde lige dyrket den hedeste sex, han nogensinde havde oplevet. "Næste gang gør vi det hos mig, piger", sagde han med ny selvtillid, "jeg har et større fjernsyn". Pigerne fnisede og nikkede.

Læs flere erotiske historier: