Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Christine

Der var godt med damp i køkkenet, hvor Christine var i gang med at lave Mortens yndlingsret, hvidvinsdampede blåmuslinger. Hun nynnede, mens hun lindede på låget for at tjekke. Ja, de havde åbnet sig nu. Af med gryden, og så pakkede hun muslingerne og den sprøde flute forsigtigt i en glasskål med låg og satte den i en termopose, og så ned i kurven. Ned kom også et par vinglas og en kold flaske hvidvin – og så var der selvfølgelig de lækre chokolader. Så var hun klar til at gå.

Der var gudskelov ikke megen trafik på vej til hospitalet, hvor Peter lå på anden uge efter sin operation. Christine havde klædt sig i noget lækkert undertøj og taget lidt af den dyre parfume på – nu skulle Morten forkæles! Hun kunne mærke, hvordan hun allerede dirrede af længsel efter hans hænder på sin krop. Det var svært at gøre andet end bare at hold hånd og kysse lidt, når den ene part lå med benet i en skruestik, men i dag var det deres 1-års jubilæum, og Christine var fast besluttet på at fejre dagen med manér.

Hun bar forsigtigt kurven ind i hospitalets reception og op med elevatoren til 11. etage, hvor han lå. Hun hilste på den søde sygeplejerske, der var på vagt, og spurgte lidt forlegen, om hun og Morten måske kunne få lidt privatliv, så de kunne fejre noget? Sygeplejersken så eftertænksomt på Christines nedringede top og korte nederdel og smilede til hende, "Jeg skal nok sørge for, ingen forstyrrer jer. Bare lås døren indefra, så har I fred", sagde hun og blinkede sigende.

Christine gik ind på Mortens stue og lukkede døren bag sig. Morten lå og slumrede, så hun gik stille hen til ham, tog et par stearinlys og lysestager op af kurven og tændte dem. Så satte hun æsken med chokolader på sidebordet og lænede sig ind over ham for at give ham et kys. Morten åbnede øjnene og smilte til hende. "Hej, skat", sagde han, "er du der? Jeg må vist være faldet hen." Christine kyssede ham igen, lidt længere og mere intenst, og sagde "Tillykke med årsdagen". Morten prøvede at sætte sig op og gjorde en grimasse af smerte. "Hold da op, det havde jeg helt glemt! Og her ligger jeg…".

Christine sagde, at hun da havde taget festen med sig, og så pakkede hun ud og anrettede til dem begge. Muslinger, flute og hvidvin, sikke en fest! De spiste og drak og lo, og det var næsten som at være derhjemme. Stearinlysene kastede hyggelige skygger på de lysegrønne hospitalsvægge, og Mortens øjne var så varme og dejlige. Christine kunne næsten ikke vente – hun ryddede maden af vejen, så snart de var færdige, og valgte lidt lækker musik på det lille musikanlæg, Morten havde på sidebordet. Christine skænkede lidt mere vin i Mortens glas og åbnede chokoladeæsken. Hun tog en chokolade mellem tænderne og lænede sig ind over Morten. Ivrigt lagde han sine læber på hendes, kyssede hende og tog chokoladen fra hendes mund.

Christine gik med svingende skridt over og låste døren. På vejen tilbage trak hun blusen over hovedet, lynede nederdelen op og trådte ud af den. Dér stod hun foran Morten, i det nye blondeundertøj. Christine vidste godt selv, at hun så godt ud i det – brystholderen løftede og fremhævede hendes bryster, og g-strengen vist hendes faste baller i deres bedste lys. Gudskelov for de mange spinningtimer, og lørdagsyogaen, tænkte hun. Morten smilede anerkendende, og hans stemme var pludselig blevet lidt hæs, da han sagde, "Nå da, det er vist virkelig min aften!".

Christine løftede dynen af ham. Hun kunne se, han allerede var ved at blive ophidset. Hun skubbede hans hånd væk, da han rakte frem efter hende, og gik uden ord hen til vasken, hvor hun hentede en balje varmt vand og et håndklæde. Så trak hun en nyindkøbt, blød svamp og noget lækker sæbe frem af kurven, hun havde taget med. "Nu skal sygeplejerske Christine nok tage sig af dig", sagde hun smilende. Hun vaskede ham med lange, bløde bevægelser; lod svampen glide langsomt ned ad hans bryst, op ad lårene, under armene – uden at røre ved hans efterhånden helt stive pik. Morten lå og nød synet af den undertøjsklædte kvinde, der forkælede ham på den måde. Så kom hun til pikken. Den varme svamp gned forsigtigt rundt om den, frem og tilbage, og så tog hun fat med svampen og masserede hans lem, til han begyndte at stønne. Hun duppede ham tør, og så tog hun den nye, stimulerende massageolie frem, hun havde købt samme dag.

Morten bed sig i læben, da hun begyndte at massere hans stive pik. Den pirrende olie og hendes langsomme, men faste bevægelser bragte ham gang på gang tæt på klimaks, men hver gang holdt hun op, før han kom. Hun smilede drilsk til ham, da han næsten tiggede om mere. "Næ", sagde hun, "nu skal vi rigtigt fejre". Og så kravlede hun forsigtigt op i sengen, så hun sad overskrævs på ham. Hun lænede sig ned og kyssede ham, og Mortens hænder fandt hendes bryster og fik dem gelejdet ud af brystholderen. Han trak hende ned til sig, så han kunne få adgang med tungen, og så slikkede han begge brystvorter, til de var helt stive og ømme af liderlighed.

"Bare jeg kunne slikke dig dernede", hviskede Morten, "men det bliver svært med alt det her udstyr". Han pegede på alle de slanger og dræn, der var forbundet til ham i sengen. "Bare rolig", smilede hun, "jeg har sørget for noget, vi kan have det sjovt med". Frem af håndtasken trak hun en spritny vibrator. "Mød Hr. Kanin", sagde hun, "min nye bedste ven". Hun tændte for legetøjet, der straks begyndte at vibrere lystigt. Og så åbnede hun sløjfen i trussernes ene side, trak dem af og begyndte at lege med sig selv, som hun sad der, overskrævs på Morten. Han så til, mens hun vred sig i nydelse ovenpå ham. Den lille vibrator snurrede og trykkede lige på de rigtige steder, og det var ekstra frækt, fordi Morten lå der og ikke kunne gøre andet end at se på.

Så kom orgasmen, og Christine kæmpede for ikke at skrige højt af nydelse. Hun lænede sig ned og kyssede Morten intensivt, og så rettede hun sig op og førte hans nu meget stive og dunkende pik ind i sig. Morten stønnede og greb fat om hendes hofter, og hun begyndte at kneppe ham, langsomt og nydende, som de bedst kunne lide det. Da han var på nippet til at nå klimaks, begyndte Morten at guide hende hurtigere op og ned, og Christine mærkede, hvordan hun nærmede sig orgasmen også. Hun kneppede ham hårdere og hurtigere nu, og med ét kom de begge to i en langvarig, jamrende orgasme. Christine kollapsede oven på Morten, og sådan lå de et lille stykke tid, inden hun rettede sig og, kyssede ham og sagde, "Nå, nu skal patienten vist have ro". Hun klædte sig på og pakkede sammen, alt imens Morten smilende så på. "Ja, så er det ikke så slemt at ligge på hospitalet", sagde han varmt, "men bare vent, til jeg kommer hjem igen".

Læs flere erotiske historier: