Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Christina

"Skål alle sammen!" lød det rundt om bordet, og der blev klinket og drukket i arm. Selv den normalt så stive og formelle chefsekretær, Frk. Yde, var blevet rød i kinderne, og havde hendes skjorte ikke været helt tilknappet tidligere på aftenen? Christina grinede lidt ved sig selv. Måske var der noget om snakken, når kollegerne fnisende gættede på, at Frk. Yde garanteret var en vildkat i sengen… Christina hev nissehuen længere ned om ørerne og tog en slurk til af den iskolde snaps. Der var nu noget sjovt ved sådan en firmajulefrokost, efterhånden som alkoholen fik løsnet både talebånd og hæmninger. Hvornår kunne man ellers opleve den vandkæmmede bogholder danse rundt med slipset bundet rundt om panden og brillerne omvendt på? Og hvem havde anet, at den generte piccoline havde sådan en god sangstemme? Christina hørte efter med et halvt øre, da pigerne fra Kundeservice sladrede om salgschefens nye kæreste. "Altså, hun kom svingende ind på kontoret, som om hun ejede det hele. " "Har I set, hun er tatoveret hele vejen ned af den ene arm?" "Jeg er ret sikker på, de gjorde det inde på hans kontor, for han rullede persiennerne ned, og jeg så dem ikke i mindst en time".

Christinas blik vandrede hen over de mange festglade ansigter. Dér var hendes chef, marketingchefen, der på vanlig, charmerende vis underholdt de omkringsiddende med historier fra sine mange golfrejser. Og dér sad den søde, ældre kantinemutter, der stadig så lidt utilpas ud over, at andre serverede mad for hende. Christinas blik dvælede lidt ved Anita, der lige var startet i marketing, og som nu var i ualmindeligt tæt samtale med firmaets topsælger, Bent. Anita lo og kastede udfordrende med det røde hår. Var hun da ikke klar over, at Bents kone ventede deres andet barn? Og Bent, hvad havde han lige gang i? Christina vrængede lidt og rystede på hovedet for sig selv, og så fangede hun et sæt smilende øjne lidt længere nede på langsiden.

Peter, den nye medarbejder i IT afdelingen, havde tilsyneladende set hendes ansigtsudtryk, for han smilede drillende til hende og løftede sit glas til en tavs skål. De skålede hen over alle de andres hoveder, og Christina drak dybt af snapsen, en anelse flov over at være blevet opdaget. Hun kiggede stjålent på Peter, der nu med bøjet hoved lyttede til Sofie, den unge, kønne receptionist. Sofie, der klart havde fået for meget at drikke, talte ivrigt og med mange fagter, og Peter nikkede lidt fraværende. Hans lyse manke strittede som sædvanligt på trods af hans tydelige forsøg på at tæmme det med adskillige håndfulde hårgelé. Og hans lidt kiksede skjorte stod åben og afslørede et lidt for blegt, hårløst bryst. Men hans øjne, de var altså søde – og frække, tænkte Christina.

"Gad vide, om han har en kæreste", spekulerede Christina ved sig selv. Nok var han en lille smule IT-nørdet, men det var på den søde, charmerende måde. Og han virkede bestemt ikke genert – faktisk var han både frisk og sjov, altid klar til at få folk til at le. Og Christina havde ikke haft en kæreste, siden Tobias var gået fra hende for trekvart år siden. Det havde gjort så ondt, at hun ikke rigtigt havde orket at hoppe tilbage på vognen og prøve igen. Christina tog en slurk øl og kiggede hen på Peter igen. Han sad og så i hendes retning, og deres øjne mødtes på ny. Smilende løftede han glasset til endnu en skål, og Christina svarede igen.

Der blev skruet op for musikken, og de omkringsiddende gik op for at danse. Christina takkede pænt nej til sælger Bo og rejste sig. Så mærkede hun en ånd på sin arm. "Danser du ikke?", spurgte Peter. "Jeg var faktisk på vej ud for at trække lidt frisk luft", svarede hun, "vil du med?" Det ville han, og snart stod de ude i haven og kiggede på månen. Christina skuttede sig, og Peter lagde galant sin jakke over hendes skuldre. De sludrede og grinede, og trods kulden nød Christina hvert øjeblik. Da hun begyndte at ryste i sin tynde jerseykjole, trak Peter hende ind til sig "Du ved godt, kropsvarme er den bedste medicin, hvis man fryser, ikke?" Christina lagde sin pande ind til hans hals og nød fornemmelsen og duften af ham.

Da endnu en rystelse fik hendes tænder til at klapre, trak Peter hende resolut med sig. Fnisende søgte de væk fra festlokalet, så de ikke blev forstyrret af de mange halvfulde kolleger. De fandt en tom stue i den anden ende af kroen, og Peter trak hende ned på den gamle sofa, der stod langs væggen. Han bøjede sig omsider frem og lagde sine læber på hendes. Han kyssede hende blidt – og så lidt hårdere og mere insisterende. Christinas tunge fandt ind i hans mund, og de kyssede længe. Så fandt hans hænder frem til hendes bryster. Han kærtegnede dem gennem kjolestoffet, og så tog han dem i sine hænder og trak dem blidt fri af BH og kjole. Christina så, hvor hendes brystvorter strittede af lyst.

Peter tog først det ene, så det andet bryst i munden, og hans tunge legede med hende, til hun sukkede efter mere. Hun kærtegnede hans krop inde under skjorten, og så gled hendes hånd ned til hans skridt. Langsomt lynede hun hans bukser op, og så havde hun hans pik i hånden. Hun lod sine fingre glide op og ned ad det stive lem, og Peter stønnede. Så bøjede hun sig frem og tog ham i munden. Hendes tunge spillede med ham, og han stønnede endnu højere. Så skubbede han hende væk, lagde sig på knæ foran hende og trak hendes trusser af med erfarne hænder. Han lod sine lange fingre glide langsomt op langs indersiden af hendes lår, og så fandt hans tunge og fingre frem til hendes skød.

Peters fingre gled langsomt ind og ud af hendes kusse, mens hans læber og tunge pirrede og drillede hendes klitoris. Christina eksploderede i en orgasmens varme bølger, og Peter trak sig lidt tilbage med et tilfreds smil på de bløde læber. Så greb han fat i hendes bagdel, trak hende hen til kanten af sofaen og spredte hendes ben. Dér lå hun, blottet og forventningsfuld, og så på ham i halvmørket. Stadig knælende foran hende tog han sin pik i hånden og begyndte at onanere. Hans fingre bevægede sig nydende og langsomt op og ned af det svulmende organ, imens hans øjne ikke slap hendes. "Nå, ser du noget, du kan lide?", spurgte han med hæs stemme. Christina rakte ud efter ham, men han slog hende blidt over fingrene. "Næh nej, nu er det mig, det bestemmer".

Peter blev ved med at onanere foran hende. Hans svulmende pikhoved gned op og ned langs hendes skamlæber, og hun tiggede og bad ham om at tage hende. Han greb hendes knæ og spredte dem ud til siderne, og så trængte han ind i hende i ét dybt stød. Hans pik fyldte hende helt ud, og Christina jamrede sig højlydt. Han stødte til, igen og igen, og hun havde det, som var hun begravet i en lyserød tåge af lyst og nydelse. Hun kunne mærke sin puls banke i tindingerne – ja, i hele kroppen, og så kom hun, i én lang, jamrende orgasme. Peter stødte til en sidste gang, og så udstødte han et brøl, mens hans sæd sprøjtede over hendes mave og lår. Bagefter lå de sammen på sofaen et stykke tid, inden Christina rejste sig, satte sit tøj i orden og sagde, "Nå, skulle vi se at få den dans?" Peter smilede, kyssede hende og gav hende armen. "Glædelig jul", hviskede han ind i hendes øre, mens de svingede rundt på dansegulvet et par minutter senere. Christina smilede lykkeligt.

Læs flere erotiske historier: