Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Carina

Nytårsaften - igen. Og igen var Carina alene. Hun havde brudt op med kæresten for kun et par uger siden. "Dårlig timing", tænkte hun, "nu har jeg igen ingen at kysse nytåret ind med!". Hun havde faktisk slet ikke lyst til at gå ud. Men selvfølgelig kunne hun ikke sidde alene en nytårsaften og se 90 Års Fødselsdagen for gud ved hvilken gang. Hun prøvede den røde kjole på og så sig vurderende i spejlet. Ja, den gik an. Den sad stramt om hendes hofter, og dens udskæring gav hende en flot kavalergang. Hun pressede brysterne lidt sammen og lavede trutmund i spejlet. Ja, hun kunne da stadig give det der "kom her, drenge" blik, tænkte hun.

Et par timer senere stod hun frysende i døråbningen og spejdede efter Maria og Benedikte, der skulle komme og hente hende. Carina trippede lidt i sine høje hæle. Kom de ikke snart? Det var hvinende koldt udenfor, og hun trængte ærligt talt til en drink, så hun kunne komme lidt i feststemning. Endelig dukkede veninderne op, og Carina kastede sig smilende ind på bagsædet af Marias gamle Toyota. "Nå, skal vi så se at få gang i festen?", sagde hun og trak en lommelærke op af tasken. De grinede alle sammen, og så gik vodkaen på omgang. Maria startede bilen, og de var på vej.

Der var mange mennesker uden for klubben, og Carina mumlede ærgerligt, at nu skulle de sikkert vente i kø i timevis. "Nej, nej", sagde Benedikte muntert, "jeg kender dørmanden". Hun trak de andre med op til indgangen, hvor en stor, jakkeklædt fyr bistert tog imod festdeltagernes invitationer. Benedikte vinkede muntert til ham og gav ham et kys på kinden. Et par minutter senere stod pigerne ved baren og bestilte deres drinks. Maria lænede sig med ryggen mod baren og kiggede ud over lokalet. Der var støj, musik og latter, og mange af festdeltagerne havde sjove briller eller hatte på i aftenens anledning. "Du, Carina, hvad synes du om ham der? Er han ikke lidt lækker?"

Carina fulgte Marias blik og så vurderende på den høje fyr, Maria havde fået øje på. Jo, lækker, det var han. Høj og slank uden at være tynd, brede skuldre, og så var han klædt på den der lige-midt-imellem måde: Sorte designerjeans og en dyr, hvid skjorte. Ikke for fint, men heller ikke for afslappet. Carina så skjult på ham over kanten af sit glas. Han kunne være rar at sætte tænderne i, tænkte hun og smilede lidt for sig selv. Maria rakte hende sin taske og sagde, "Hold lige den her". Og så svansede hun, med sit mest sexede smil, over mod fyren. Carina så, hvordan Maria lænede sig ind til ham og sagde noget i hans øre. Han smilede og nikkede, og de snakkede lidt. Det så nu ikke ud til, at han bed på, syntes Carina. Så kom Maria gående tilbage og snappede lidt irriteret sin taske igen. "Glem det", sagde hun, "jeg tror sgu han har en pige – han så ikke engang på mine bryster!" Hun rettede lidt på paillettoppen, skød udfordrende hoften til side og rettede så opmærksomheden mod sin sidemand ved baren, der snart stod med armen om hendes skulder.

Carina så sig om. Benedikte var forsvundet – sikkert ude at holde sin dørmand ved selskab, tænkte hun. Så meget for at være ude med veninderne – man ender alligevel alene i baren. Hun bestilte en drink til og gik en runde for at se, hvad der skete rundt omkring, og om der var nogen, hun kendte. Hun hilste på et par piger, hun kendte fra fitnesscentret, og de sludrede lidt, og så gik hun ud mod toiletterne for at friske sig lidt op. Der var ret mørkt i gangen til toiletterne, og hun blev overrasket, da en stemme pludselig sagde, "Hej, din veninde glemte vist at introducere os". Hun kiggede bagud og så, at den høj fyr, Carina havde lagt an på, stod skråt bagved hende. Han havde et glas i hånden og lænede sig op ad væggen. "Øh, ja, det gjorde hun vist." sagde Carina, der pludselig følte sig lidt varm. "Hun var vist ikke så imponeret over, at jeg spurgte, hvad du hed", sagde fyren, "hun fik meget travlt med at gå tilbage til baren". Carina blev helt rød i kinderne, "Spurgte du om det?", sagde hun, "Det sagde hun slet ikke noget om".

Han rakte hånden frem, "Niels", sagde han. Carina introducerede sig også, og han spurgte, om han kunne byde på en drink. Glemt var toiletbesøget – Carina sagde glad ja, og de bevægede sig tilbage i baren. Et par timer senere havde Carina glemt alt om veninderne – ja faktisk om alle andre end Niels. Han var både sjov og lækker, tænkte hun. Så da klokken var 12, var det med spænding i maven, at hun vendte sit ansigt imod ham og lagde an til et kys. Og et kys, det fik hun. Han tog hende om livet og løftede hende lidt op, og så mødtes deres læber i et sanseligt kys. Hans tunge søgte ind i hendes mund, og de blev stående længe og kyssede, indtil en mand leende skubbede til Niels og sagde, "I må vist hellere gå hjem i seng"!

Niels løftede Carinas hage med hånden og så hende dybt i øjnene. "Ja, det kunne vi jo gøre", sagde han. Carinas hjerte dunkede og hun nikkede uden at slippe hans øjne med sine. Snart var de på vej til hans lejlighed i en taxi, og de kyssede så hedt og inderligt på vejen, at taxichaufføren måtte rømme sig flere gange, før de opdagede, at de var ankommet. Grinende løb de op ad havegangen til Niels’ rækkehus, og han lukkede dem ind. Der var hyggeligt i hans hus, med reproduktioner af god kunst på væggene og ikke så meget at alt det krom og læder, man normalt ser hos ungkarle. Niels tog han en flaske vin og et par glas i køkkenet, og de satte sig i den rummelige sofa. Han satte noget musik på, og de skålede.

Så kunne Carina ikke vente mere. Hun puttede sig ind til ham og slikkede ham lidt på øreflippen og halsen. Han svarede igen ved at begrave sit ansigt mellem hendes bryster og kæle for brystvorterne uden på kjolestoffet. Carina sagde, "Det her går jo ikke", og så rejste hun sig og hev resolut kjolen op over hovedet foran ham. Hun stod der, i sit minimale røde blondeundertøj, og havde bare lyst til ham. Lyst til at smage ham, til at mærke hans hænder på sin krop, til at mærke ham inden i sig. Han smilede og trak sin skjorte af. Så rejse han sig for at tage sine jeans af, men Carina kom ham i forkøbet. Hun trak hans lynlås ned og tog fat i hans efterhånden temmelig velvoksne pik. Hun satte sig på knæ foran ham og tog den i munden. Hun lod sin tunge glide drillende frem og tilbage, og så tog hun hele lemmet i munden og lod ham glide helt ned i halsen. Han var stor, og hun blev helt våd af at tænke på, hvordan det ville være at have ham inden i sig.

Niels stønnede, som han stod der med tilbagelænet hoved og underlivet skudt frem. Han trådte et skridt tilbage, lod sine jeans og boksershorts falde ned om fødderne, og så bøjede han sig ned og løftede hende op. Han vendte hende ind over sofaen, så hun var bøjet forover med ryggen til ham, og så trængte han ind i hende. Han kneppede hende, langsomt og dybt, mens hans ene hånd kælede for hendes anus. Carina var meget våd og liderlig nu, og hun stønnede ned i sofabetrækket. Så trak Niels sig ud, smed hende ned på sofaen og lagde sig mellem hendes lår. Hans tunge søgte ind i hende, og snart kom Carina i en lang, jamrende orgasme. Så trængte han ind i hende igen, og de kyssede, mens han kneppede hende. Deres læber skiltes ikke engang, da han eksploderede inde i hende. Bagefter lå de tæt sammen på sofaen, kælede, drak vin og slappede af. Men efter et stykke tid lagde Niels sig op på den ene albue og lod en finger glide ned ad hendes mave. "Det var jo sengen, han sagde, vi skulle finde", sagde han drillende. Carina mærkede, han var ved at blive stiv igen. Hun nikkede forventningsfuldt. Det så ud til at blive en forrygende start på det nye år.

Læs flere erotiske historier: