Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Camilla

Camilla var nervøs. Hun var ankommet for tidligt til sin blind date, og nu cirklede hun rundt om blokken et par gange for ikke at sidde dér og blomstre alene, mens hun ventede. Hun opfattede ellers sig selv som en stærk, uafhængig kvinde. Karrieren var i fuldt flor, hun så rimeligt godt ud, vidste hun, og hun havde en god vennekreds. Men det der med kærligheden, det var sværere. Hun havde da haft nogle kærester før i tiden, men de senere år var forholdene blevet kortere og kortere, flere af dem engangsknald, og lige pludselig fyldte hun 30 og havde ingen mand i sit liv. Det burde ikke ryste sådan en stærk kvinde som hende, tænkte hun. Flere af hendes veninder var blevet gift og havde allerede fået barn nummer ét, men de sagde altid, at hun var heldig med sit job og sine forretningsrejser. Hun kunne jo få det, de havde, når som helst, sagde de. Men så nemt var det altså ikke.

Camilla vidste godt, at mange mænd tændte af på stærke kvinder. "Jeg får dem nok til at føle sig truet på en eller anden måde", tænkte hun. Men et eller andet sted inden i hende var savnet der – efter den mand, der kunne få hende til at føle sig som en del af et hele. Ham, der kunne tage hende med storm og få hende til at føle sig, bare sådan kvindelig og blød og føjelig. Uden selvfølgelig at undertrykke hende – nej, det ville hun ikke have! Men én, der hvilede i sig selv og ikke lod hende styre det hele.

Hun sukkede. Hun havde givet op at møde ham på den organiske måde. Lige meget hvor mange gange veninderne "tilfældigvis" inviterede kærestens single venner med til middage og fester, var der aldrig nogen, hun syntes om – eller som syntes interesseret i hende. Så nu havde hun tilmeldt sig et dating site, for første gang i sit liv.

De første to dates, hun havde været på, havde været ret uheldige. Mand nummer et stirrede bare på hendes bryster fra det øjeblik, de gav hånd, og halvvejs gennem middagen lagde han sin hånd på hendes lår, lænede sit halvskaldede hoved ind mod hendes og hviskede kælent, "Nå, hvor skal vi fejre resten af aftenen?". Camilla kunne ikke komme af med ham hurtigt nok. Mand nummer to var faktisk mere en ung dreng. Ganske lækker, måtte Camilla indrømme, men bestemt ikke de 27 år, han have påstået han var. Og hun kendte ingen af de bands eller film, han talte om. Så der var ikke gået lang tid, inden hun fandt en undskyldning og forsvandt ud i mørket.

Men siden havde hun chattet med mand nummer tre – og han virkede mere lovende. 35 år gammel, med et godt job og tilsyneladende nogle af de samme interesser, hun havde."Lad os se", tænkte hun, trak vejret dybt og trådte ind i restauranten. Hun så sig omkring men kunne ikke se nogen mand sidde alene. Så hun satte sig ved baren og bestilte en gin og tonic. Lidt nerver havde hun jo på. Bartenderen leverede varen, og hun tog en stor slurk og så sig omkring.

Hun var på sin anden drink, og skuffelsen var begyndt at brede sig i hele hendes krop, da hun hørte en maskulin stemme spørge, "Sidder der nogen her?" Hun så op, og hendes øjne mødte et par smukke, brune af slagsen. Hun tøvede lidt, skulle hun holde pladsen? "Nej, ikke endnu", svarede hun så, en anelse trodsigt, og rykkede sig lidt til siden. Han satte sig og bestilte en bourbon, og så vendte han sig imod hende, løftede glasset og sagde, "Skål". De skålede, og så spurgte han, "Kommer du her ofte?". De grinede begge af den meget traditionelle replik, og så sagde hun frisk, "Nej, faktisk venter jeg på en blind date, men det ser ikke ud til, han dukker op". Hun stirrede ham lige i øjnene, fast besluttet på ikke at vise, at hun faktisk følte sig lidt flov over det.

"Hans tab", sagde han og trak på skuldrene, "nogle mænd ved ikke, hvad de går glip af". De begyndte at sludre, og pludselig opdagede Camilla, at hun havde det rigtigt godt i hans selskab. De delte sjove historier og lo med hovederne tæt sammen, og hun begyndte at mærke en gammelkendt fornemmelse i kroppen. "Jeg er tiltrukket af ham", tænkte hun. De bestilte lidt barsnacks og endnu nogle drinks, og Camilla begyndte at føle sig lidt løssluppen og varm. Da musikken begyndte at spille, og nogle få par gik op til dansegulvet, spurgte hun, om han havde lyst til at danse. Det havde han, og snart var de presset tæt sammen, mens de vuggede til musikken.

Hun lagde sit hoved på hans skulder og nød hans hånd på det nederste af hendes ryg. Han lagde sine læber mod hendes øre, og så cirklede de langsomt rundt på gulvet. Inden længe kyssede de, og så hviskede han til hende, "Skal vi fortsætte festen et andet sted?" Hun nikkede villigt, for hans åndedræt mod hendes kind og den måde, hans krop pressede sig ind mod hendes, fik hendes ben til at ryste og hendes hjerte til at banke hurtigt.

De fik fat i en taxi og kyssede inderligt på bagsædet hele vejen hjem til hans hyggelige lille villa. Han åbnede døren og trak hende ind i entreen med et skævt grin. "Skal vi vente med den store rundvisning? Jeg har et soveværelse, jeg gerne vil vise dig". Camilla nikkede, helt tør i munden. Snart var de inde i hans mørke soveværelse, hvor en stor dobbeltseng lokkede indbydende. Camilla lagde sig på sengen og så på ham med lystne øjne, "Kommer du ikke herned til mig?" Han trak jakke og skjorte af i et snuptag, og så lå han ved siden af hende, så tæt, så tæt. De kyssede vildt og liderligt, mens han med øvede bevægelser tog Camillas bluse, nederdel og undertøj af. Så mærkede hun hans tunge langs hele sin krop, fra tæerne op over lårene, rundt om venusbjerget, op ad maven, rundt om brysterne og helt op til halsen. Han sparkede sine bukser og boksershorts af, og hun så hans store pik, svulmende af lyst.

Camilla var sanseløs af liderlighed. Hun nærmest smed ham ned på ryggen og lagde sig ovenpå ham med sin kusse ud for hans ansigt. Hun begyndte at slikke hans pik, langsomt og inderligt. Hele vejen fra rod til spids og tilbage igen. Imens fandt hans tunge og læber hendes klitoris og kusseåbning, og hun stønnede af nydelse. Hans pik blev endnu større og mere stiv, og hun kunne se, hvor det dunkede i den. Så vendte hun sig og sænkede sig langsomt over ham, til han var helt i bund. Langsomt og nydende kneppede hun ham, mens hun lagde hovedet bagover i nydelse og kælede for sine brystvorter. Han stønnede, højere og højere, og så med ét greb han hende, tvang hende ned på sengen og trængte ind i hende. Han lagde hendes ben op over sine skuldre og trængte helt dybt ind i hende, så hun skreg af begær. Han kneppede hende, dybt og inderligt, til de begge kom i en rystende orgasme.

Svedige og forpustede lå de tæt sammen, da han sagde, "Jeg er rigtigt, rigtigt glad for din date ikke dukkede op. Som jeg sagde, hans tab – og min store gevinst." "Det er jeg også glad for", smilede Camilla og så glad på deres flettede fingre.

Læs flere erotiske historier: