Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Bordellet

Connie så på sin mand hen over spisebordet. Han ænsede hende nærmest ikke, som han sad der og skovlede maden i sig, mens han læste avisen. Hun sukkede og stak til maden. Var det virkelig sådan, det skulle være efter næsten 10 års ægteskab? Det var længe siden, de havde været om aftenen sammen, bare de to. Det var længe siden, han havde købt blomster til hende, eller givet hende en kompliment, andet end et lidt uinteresseret "Du ser da godt ud, skat", når hun spurgte. Og nu, når hun tænkte over det, var det længe siden, de havde elsket. Hun blev pludselig helt kold– hvor længe var det siden? Tre måneder, Seks måneder? Var det normalt? Var al romantik og elskov forsvundet mellem dem? Var det hendes skyld?

Senere, da hun havde ryddet op efter middagen, og de havde set den sædvanlige krimiserie i fjernsynet, stod hun på badeværelset og så vurderende på sig selv i spejlet. Ja, OK, hun var ikke 20 længere, men hun så da stadig ret godt ud. Hun passede på vægten og dyrkede pilates flere gange om ugen, og det kunne ses på den flade mave og de faste arme. Erik, derimod, havde fået en lille topmave, havde hun lagt mærke til her i aften. Var det hende, han ikke var interesseret i længere, eller var han simpelthen ikke interesseret overhovedet? Hun prøvede at huske, hvem der sidst havde taget initiativet til sex. Nu huskede hun – det var hende, men han havde vendt sig om og brummet et eller andet om at skulle tidligt op. Og sådan havde det været adskillige gange…hun prøvede at kæle for ham, men han virkede uinteresseret – eller direkte vrangvillig.

Connie sukkede og gik ind i soveværelset, men da hun hørte hans højlydte snorken, vendte hun om på hælen og gik tilbage ud på badeværelset og låste døren efter sig. Hun åbnede sin toilettaske inde bag i skabet og fandt vibratoren og glidecremen frem, og så satte hun sig i badekarret og lod fantasien vandre, mens hendes fingre og det altid pålidelige legetøj tog sig af hendes behov. Hun lukkede øjnene og undertrykte en lille klynken, da hendes orgasme forplantede sig til hele kroppen. Så pakkede hun sagerne ned igen og listede i seng og lå og hørte Eriks snorken, til søvnen endelig gav hende fred.

Næste dag ved frokosttid var hun lige kommet ud af en forretning, da hun tilfældigvis så over mod Hotel Carlton. Dér, ud af hotellet, kom Erik med armen om en ung kvinde. Dørmanden prajede en taxi, og Erik og den kønne blondine kyssede hinanden heftigt, inden hun elegant gled ind i taxien og kørte bort. Connie kunne ikke tro sine egne øjne. Hendes Erik….utro? Vrede blandede sig med vantro, mens hun magtesløst så Erik få sin bil leveret af parkeringsvagten og køre væk. Hun følte sig svimmel og svag, og pludselig måtte hun læne sig ind mod muren bag sig. "Er du OK?" spurgte en stemme. En smart klædt kvinde så nysgerrigt på hende. Connie fik fremmumlet noget om et ildebefindende, men så fik hun tårer i øjnene, og det fløj ud af hende, "Min mand har en affære". Den anden kvinde tog hende resolut under armen og sagde, "Det kan du da ikke stå herude på gaden og tale om. Kom, vi tager en drink!"

Få minutter senere sad Connie i en dunkel bar med den ukendte kvinde. Hun udøste sit hjerte til kvinden – Maja hed hun – og Maja lyttede tålmodigt i en halv times tid, før hun så sagde, "Hør her, det sker for de fleste par på et eller andet tidspunkt. Det er ikke så alvorligt – der er kun én ting at gøre: Få dig en elsker". Connie kunne ikke lade være med at le – skulle det nu gøre det bedre? Men Maja var ubøjelig. "Jeg ved, hvor vi to skal hen nu", sagde hun, og snart sad de i en taxi på vej mod et sted, Maja kaldte "Pans hule". Taxichaufføren kiggede nysgerrigt på de to umage kvinder i bakspejlet, kunne Connie se. Hun var hele tiden ved at råbe, "Stop, jeg vil af, jeg vil hjem!" men alligevel var hun lidt spændt på at se, hvor det var, Maja ville tage hende med hen.

De stoppede foran en diskret dør i solidt træ, og Maja ringede på. En lem i døren gled til side, og straks var døren åbnet, og de to kvinder stod inde i en overdådigt dekoreret foyer. En lækker, ung mand klædt i små shorts og en stram T-shirt bød dem velkommen, og det gik pludselig op for Connie, hvor hun var. "Sig mig", hviskede hun til Maja, "er det her et bordel? Jeg kan da ikke…det er da ikke…" Maja smilede til hende og hviskede, "Der findes ikke noget "kan ikke" herinde, søde. Her fejrer vi livet og sanseligheden." Connie skulle lige til at protestere igen, da hun mærkede en varm hånd på sin skulder. "Har du ikke lyst til at komme med mig?" spurgte en kæk stemme. Hun så sig om og lige ind i øjnene på en af de flotteste unge mænd, hun nogensinde havde set. Han var blond med krøllet hår og en gudeagtig skikkelse, som hans små badebukser ikke gjorde noget for at skjule. Hendes øjne gled automatisk ned til den ikke uanselige bule foran.

"Øh, jeg…" Hun så fortvivlet efter Maja, men hun var på vej ind i et værelse med en mørk fyr. Uden at kunne ytre et ord nikkede hun til den unge mand, der greb hende i hånden og førte hende ind i et overdådigt soveværelse. En himmelseng i hvide toner tronede midt i rummet, der duftede af liljer og vanilje. Uden ord åbnede den unge mand langsomt hendes frakke og lod den falde til gulvet. Så knappede han hendes bluse op og lod den glide af hendes skuldre, mens han bøjede sig frem og kyssede hendes kraveben. Hun fik gåsehud over hele kroppen, da hans varme hænder kærtegnede hendes bryster gennem brystholderen. Han smilede til hende, mens han åbnede BH’en, og hendes bryster rystede sig fri. "Hvor er du smuk", hviskede han og tog hendes brystvorter i munden, en ad gangen. Connie sukkede og hendes ben rystede, da han afførte hende den blå nederdel og de sorte trusser. Helt nøgen stod hun foran ham, og så tog han hende blidt i sine arme og bar hende hen på sengen.

"Er det her OK?" mumlede han ind mod hendes hud, mens hans tunge søgte ned mod hendes vibrerende kusse. Hun nåede lige at stønne, "Ja, ja", før hans varme tunge var inde i hende. Han spredte hendes ben og begravede sit ansigt i hendes kusse. Da hun kom, i en serie af små, intense orgasmer, jamrede hun så højt, at hun næsten blev flov, men han gjorde hende tavs ved at sætte sig på knæ mellem hendes ben og trække sine badebukser af, så hun så hans store, strunke lem. Hun rakte hånden frem efter den, men han hviskede, "Nej, det her handler kun om dig", og så trak han med erfarne bevægelser et kondom på og lagde sig mellem hendes ben. Han trak hendes ben op om sine skuldre, så han kunne trænge dybt ind i hende, og så mærkede hun hans store pik mod sine skamlæber.

Hans pik fyldte hende helt ud, og hun jamrede i ekstase, mens han kneppede hende. Han bevægede sig først langsomt, og så, da han kunne mærke hendes kusse trække sig sammen og hendes vejrtrækning blive hurtigere, satte han farten op. Connie troede hun skulle besvime, da han pumpede sit store lem ind i hende, og hun kom i en skrigende orgasme.

Senere, da hun havde betalt og var på vej ud af døren, rendte hun ind i Maja, der blinkede til hende og sagde, "Har du det bedre nu?" "Åh ja", grinede Connie, "jeg har bestilt tid til næste uge". Og så tog hun hjem til sin mand.

Læs flere erotiske historier: