Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Beate

Solen skinnede fra en skyfri himmel, da Beate kom ud for at cykle på arbejde. Hun var lige startet i et supertrendy modeatelier og -forretning, og det var så spændende at arbejde tæt sammen med de unge designere og betjene de eksklusive og krævende kunder, at hun fløjtede, mens cyklen bevægede sig ind og ud i trafikken. Hendes høje hæle klikkede hen over forretningens marmorgulv, og kollegaen Lars smilede glad til hende og rakte hende den obligatoriske cappucino. De skiftedes til at købe morgenkaffe til hinanden, og det var allerede blevet en tradition i løbet af det par uger, hun havde været der. Lars snakkede løs som sædvanligt. Hans kæreste Bo var på forretningsrejse, men de talte sammen på Skype hver dag, og var det ikke fantastisk at man kunne se hinanden, som var man i samme rum, og sikke et dejligt vejr, og, og... Beate smilte høfligt og – håbede hun – engageret, mens hendes hjerne allerede var i gang med at planlægge en event, de skulle holde senere på måneden. Lars var sød, men en gang imellem var det rart at kunne være lidt stille her om morgenen.

Beate gik i gang med dagens dont. Hun gennemgik de nytilkomne varer med Lars og tjekkede, at de havde fået de stoffer og materialer, de havde bestilt. Hun tilbragte flere timer på telefonen for at bestille mad og musik til deres event. Og hun tog imod Sarah, den nye designer, de var begyndt at samarbejde med. Sarah havde langt, mørkt hår og sortlakerede negle. Hendes øjne var dramatisk malede, og hendes læderfrakke fik hende til at se en smule hård ud. Men hun så varmt på Beate og lænede sig frem for at give hende et kys på kinden. Hun duftede godt, tænkte Beate, der ikke kunne lade være med at snuse ind et øjeblik med kinden mod Sarahs. Sarah slap endelig Beates hånd og udbrød, "Hvor har jeg dog glædet mig til at komme i gang – jeg har så mange ideer!". Det næste par timer blev hurtigt fyldt af Sarahs entusiastiske personlighed, og Beate følte sig mærkeligt draget til den blanding af mystik og livfuldhed, den anden kvinde udstrålede. Jeg kan da ikke være tiltrukket af en anden kvinde, tænkte hun. Hun havde haft adskillige forhold til mænd – havde oven i købet næsten været forlovet på et tidspunkt – men kvinder havde hun da aldrig tænkt sådan på før. Det må bare være, fordi hun er så ekstremt fascinerende, besluttede hun.

Atelierets syersker arbejdede til Sarahs instrukser, og tidligt om aftenen havde de flere nye designs klar. Beate så beundrende på de smukke og markante kjoler og jakker og lod sine fingre glide langs den glatte silke og den grove uld. "Hvor er de smukke", sagde hun til Sarah, som svarede ved at holde en kjole op foran Beate. "Kan du ikke prøve den her, skat?", spurgte hun, "Den er vist lige din størrelse, og det ville være godt at se den på en rigtig model". Beate rødmede lidt og mumlede noget om, at hun da ellers ikke var nogen model, og var der ikke en anden, der var bedre til det. Men da hun så sig om, opdagede hun, at resten af medarbejderne enten var gået allerede, eller var på vej ud. Så hun trak på skuldrene, låste døren efter den sidste syerske og Lars, der gik samtidig, og så begav hun sig ind i omklædningsrummet.

Beate tog tøjet af trak i den sexede silkekjole, Sarah havde designet. Den sad flot på hende; fremhævede hendes bryster og talje og fik hendes ben til at se lange ud. Hun trådte ud i lokalet, hvor Sarah var ved at skænke et glas vin til dem begge fra det hemmelige lager bagved. Sarah smilede muntert, da hun så Beates overraskelse. "Jeg finder altid vin, lige meget hvor det er gemt", sagde hun og rakte Beate et glas. Hun trådte tilbage og så vurderende på Beate. "Den kjole ser fantastisk ud på dig, skat", sagde hun. Hun fik Beate til at vende og dreje sig, mens hun tjekkede alt og satte et par nåle i hist og her for at rette små detaljer. Hendes berusende duft og nærvær gjorde igen Beate mærkeligt svag i knæene. Hver gang, hun rørte ved den tætsiddende kjole, var det som om Beate fik stød.

Hvad sker der dog med mig, tænkte hun. Hun tog endnu en slurk vin for at slappe lidt af. Endelig var Sarah færdig, og Beate gik ind i prøverummet igen for at skifte. Hun skulle lige til forsigtigt at vikle sig ud af knappenålene, da døren gled op og Sarah trådte ind. "Skal jeg ikke hjælpe dig, honey?", spurgte hun og trådte helt hen til hende. Hun trak langsomt lynlåsen ned, og Beates hud sitrede ven hendes berøring. Sarah viklede langsomt Beate ud af kjolen, og så stod Beate med ryggen til hende i sit undertøj. "Hvor er du smuk", hviskede Sarah og kyssede hende blidt på halsen. Hendes fingerspidser kærtegnede Beates ryg, og Beate opdagede til sin overraskelse, at hun ville have mere.

Lidt forlegen mumlede hun, "Jeg er ikke… jeg har aldrig prøvet…." Sarah vidste præcis, hvad hun talte om. "Én gang skal være den første", sagde hun og kyssede Beate på halsen igen. Hendes hænder gled ned over Beates krop, fra halsen over brysterne, ned over maven og ned til Beates venusbjerg. Beate vendte sig om mod hende og så hende i øjnene. Sarah smilede varmt og lagde sine læber mod Beates. De kyssede, og Beate havde det, som om noget eksploderede inden i hende. Hun så gnister og farver, og hele hendes krop dirrede af lyst. Sarahs tunge gled langsomt over hendes læber og ned langs halsen. Hun åbnede Beates BH og tog hendes bryster i sine hænder og kyssede brystvorterne. Beate stønnede lidt. Så knappede Sarah sin egen skjorte op, trak den af og stod i BH og læderbukser foran Beate.

"Hvor er du smuk", røg det ud af Beate, der ikke kunne lade være med at kæle for Sarahs faste bryster. De omfavnede hinanden tæt, og Beate kunne mærke Sarahs hjerte banke. Sarah skubbede blidt Beate ned på prøverummets ottoman og så trak hun, stående foran hende, sine bukser og sko af, så hun også stod i undertøj. Beate rakte op efter hende, og så lå de sammen, Sarah oven på Beate. Sarah kyssede hende igen, lidt hårdere og mere insisterende denne gang, og Beate svarede igen ved at tage fat om Sarahs balder. De var runde og faste under det sorte silkestof, mærkede hun. Hun lod sine hænder glide op langs Sarahs krop og nød forundringen over, hvor fantastisk en kvindekrop kunne føles.

Sarahs erfarne fingre dansede legende over Beates krop, uden at deres læber slap hinanden, og så fandt hendes hånd frem til kanten af Beates trusser. Hun satte sig op og trak resten af deres undertøj af. Beate lænede sig tilbage og sukkede af nydelse, da Sarah begravede sig ansigt i hendes skød. Hendes varme tunge slikkede Beates kusse, klitoris, anus, og Beate troede, hun skulle dø af nydelse. Så vendte Sarah sig rundt, og hendes underliv var pludselig foran Beates ansigt. Beate tøvede kun et sekund, så smagte hun den anden kvinde for første gang. Der gik ikke længe, inden de begge eksploderede i orgasme og kollapsede tæt sammenslyngede. Beate lå og smilede for sig selv over sin nye opdagelse.

Læs flere erotiske historier: