Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Antonie

Antonie så vurderende på sig selv i spejlet. Var den julerøde kjole for fræk, eller gik den an til kærestens forældres julefest? Hun vendte og drejede sig foran spejlet. Den var så fin, med det korte skørt og de stramme lange ærmer. Måske en anelse nedringet, men det var jo en festlig lejlighed. Hun nikkede beslutsomt og glattede skørtet fortil – jo, den kjole skulle hun have på. Hvad så med håret? Hun besluttede sig for at lade det lange, brune hår hænge løst om skuldrene men bandt en rød sløjfe i, så det så festligt og julet ud.

Der var trængsel på kroen, hvor festen skulle holdes. Antonie så hurtigt, at næsten alle deltagere var på hendes forældres alder eller ældre. Sikkert familie alle sammen, tænkte hun. Der var megen snakken og latter, og hun følte sig med ét helt alene. Hvor var Simon? Hun smilede og pressede sig ind mellem de festklædte mennesker, mens hun scannede lokalet efter ham. "Sikke en lækker julesteg", lød en bekendt stemme ved siden af hende, og hun vendte sig lettet om og så ind i Simons lattermilde øjne. "Hej", sagde hun glad, og han lænede sig frem og kyssede hende på kinden.

Simon tog hende om albuen og gelejdede hende gennem menneskemasserne til baren. "Vil du have en af de meget røde, meget søde velkomstdrinks, eller kunne jeg friste med en gin og tonic?", spurgte han. "Ja tak, gin og tonic ville være godt", sagde hun, mens hun diskret forsøgte at flytte sig lidt væk fra sidemandens store armbevægelser. Simon bestilte deres drinks, og hun betragtede festlokalet, mens hun ventede. Dér var Simons far, allerede lidt rød i hovedet, så han måtte have taget for sig af de der juledrinks. "Hvem er alle de mennesker?", spurgte hun Simon, da han rakte hende et glas. "Mest familie og venner", svarede han, "begge mine forældre har en masse søskende, og jeg tror såmænd hele klanen er dukket op i dag. Men der er også nogle forretningsforbindelser ind imellem, tror jeg".

De skålede, og Antonie nød sin drink. "Tak skal du have", sagde hun, "den bartender vil os det godt". "Jeg bad om tredobbelte mål gin", grinede Simon, "vi skal da have det sjovt, og med alle de taler og sange, der garanteret kommer, trænger vi til noget at stå imod med". De drak hurtigt deres drinks og fik en runde til, og så begav de sig ud i menneskemængden, hvor Simon introducerede hende for diverse familiemedlemmer og gamle venner af familien. "Er vi de eneste på vores alder?", spurgte Antonie. "Nej, jeg har et par fætre og kusiner, der også er her et eller andet sted", sagde han. Så slog hans far på sit glas og fik lokalets opmærksomhed. Han bød velkommen og kaldte til bords.

Der var nogle minutters forvirring, mens festdeltagerne fandt deres pladser, og så sad alle endelig ned. Antonie var lettet over at opdage, at de var blevet bænket ved det "unge" bord. Simons fætre og kusiner virkede ganske søde, og i det mindste havde hun ikke en eller anden skummel onkel til bords. Der gik en kuldegysning igennem hende ved mindet om sidste gang, hun var til en lignende fest, hvor hendes daværende kærestes granonkel lagde sin hånd på hendes lår og hele tiden prøvede at slikke hende i øret. Hvor havde det været pinligt! Der blev smilet og skålet rundt om bordet, og så blev forretten serveret.

Middagen blev ustandseligt afbrudt af lange taler, der alle var ret indforståede og derfor ulideligt kedelige for en outsider som Antonie, og så de evige festsange. Hvor mange måder kunne man rime på "nisse" og "jul"? Antonie fik sit glas fyldt endnu en gang og lænede sig ind til Simon for et lille kys. Efter første servering af hovedretten havde hun fået nok. Hun trængte til en pause. "Trænger du ikke til lidt frisk luft?", hviskede hun til Simon, mens hendes hånd drillende fandt frem til hans skød. Hun slikkede pirrende hans øreflip. Simon greb hendes hånd og sagde, "Det er den bedste ide du har fået i aften". De undskyldte sig og rejste sig fra bordet.

"Hvor går vi hen?", spurgte hun, men han trak hende uden ord ud af kroens hovedindgang og hen til en sidebygning. "Mon ikke vi kan få lidt fred her", sagde han og slog døren op. Det var et opbevaringsrum, så hun. Mørkt og lidt rodet, men her var fred og ro. Hun vendte sig om mod Simon og trak ham ind til sig. De kyssede, længe og inderligt. Måske var det sprutten, måske bare øjeblikket, men Antonie havde rigtigt meget lyst til ham. Hun satte sig på knæ foran ham og åbnede hans buksegylp. Uden ord trak hun hans halvstive pik ud af bukserne og begyndte at slikke ham. Hendes tunge dansede op og ned af det efterhånden svulmende skaft, og samtidig kælede hun for hans nosser. Simon stønnede og skubbede sit underliv længere frem, så hun rigtigt kunne komme til. Han bevægede sig frem og tilbage, så han faktisk kneppede hendes mund. Antonie var blevet godt våd. Hun stoppede, rejste sig og nærmest skubbede Simon ned i en gammel lænestol, der stod i hjørnet. Så satte hun sig ovenpå ham, stadig påklædt, og gned sig imod ham. Simon stønnede højt. Han greb hende om livet og tvang hende op, og resolut trak han hendes kjole op og trusser ned, så hun stod med blottet underliv. Han vendte hende om, så hun stod foroverbøjet ind over lænestolen, og så greb han hendes hofter med begge hænder. Antonie mærkede spidsen af hans pik mod sine skamlæber, drillende, kælent, og så stødte han til.

Simon kneppede hende længe og hårdt, stadig med et fast greb om hendes hofter. Hans pik var så stor og liderlig, at Antonie havde det, som om hun kunne føle ham helt op i halsen. Hun mærkede, hvordan benene begyndte at give efter under hende, og så kom hun i en lang, jamrende orgasme. Simon kom straks efter, med et højlydt brøl, og så kollapsede de oven på hinanden i lænestolen. Efter at de havde sundet sig nogle minutter, sagde Simon, "Nå, skal vi se at få lidt dessert?" Antonie grinede, "Var det ikke det, vi lige fik?" De grinede begge to, fik tøjet i orden, og så begav de sig ind til festen igen.

Deres bordkammerater smilede indforstået til dem, da de tavst og lidt flove gled ind på deres siddepladser igen. Antonie rødmede lidt og tog en slurk af den søde dessertvin. Simon lod sig ikke mærke med noget. Da den næste fællessang startede, hviskede han varmt i hendes øre, "Glemte vi ikke noget?", og Antonie mærkede hans ene hånd ved kanten af hendes skørt. Hun stirrede stift ned på festsangen og sang med, mens hans fingre fandt frem til hendes trussekant, og så ind i hendes stadig varme kusse. Det var svært at lade som ingenting, mens han gned hendes klitoris under bordet, og Antonie begyndte at vride sig lidt på stolen. "Du må hellere stoppe, ellers kommer jeg lige her midt i det hele", hviskede hun. Han grinede frækt til hende og hviskede tilbage, "Vi må vist hellere tage os en tur til i opbevaringsrummet". Antonie grinede tilbage. "Ja, og det skal være lige nu", sagde hun. Sikke en god julefest, tænkte hun ved sig selv.

Læs flere erotiske historier: