Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Anna

Anna sukkede. Der var så meget trængsel her i gågaden, og selv om det var hyggeligt med alle de juledekorationer, og der duftede af æbleskiver og gløgg alle vegne, var det alligevel hårdt at være på julegaveindkøb. "Hvad skal jeg dog købe til mor", tænkte hun. Hendes mor var lige fyldt 50, og Anna syntes jo, hun havde alt. Smykker, lækkert tøj, alt i køkkenudstyr. Hvorfor var det så svært at finde på? Hun gik målløst ind i Magasin og så sig om. Og Christian, hvad skal jeg dog finde på til ham? Christian og hun havde dannet par i et år nu, og hun ville gerne finde på noget helt fantastisk til ham, men hun var løbet tør for ideer. Musik? Nej, det var for kedeligt. Tøj? Nej, det var for praktisk. Anna sukkede igen.

Hun fandt endelig en gave til sin mor, et flot sæt med bodylotion og skumbad, og så var det Christians tur. Anna vandrede rundt i stormagasinet, uden at finde svaret. Så så hun pludselig noget, der fangede hendes interesse: Gaveindpakningsafdelingen. Dér stod de unge medarbejdere med nissehuer på og pakkede kundernes gaver ind fra morgen til aften. De var omgivet af indpakningspapir i forskellige farver og mønstre og store ruller med gavebånd. "Tja", tænkte Anna, "den bedste gave jeg kan give ham er da vist mig selv, er det ikke?". Hun grinede lidt for sig selv, så satte hun fart mod lingeriafdelingen.

Senere på dagen var Anna hjemme igen, slæbende på massevis af store poser. Hun pakkede madvarerne ud – hun havde inviteret Christian til middag, og de skulle have østers og bøffer og fejre julen sammen, for Christian skulle til Fyn og holde jul med sine forældre dagen efter. Anna gik ind i soveværelset med resten af poserne. Hendes mors pakke røg ind i skabet, klar til juleaften, og så pakkede Anna resten ud. En times tid senere var det hele klart, og Anna smilede tilfreds for sit selv. Det ville være en julegave, Christian sent ville glemme! Anna tog et brusebad og fantaserede om alle de ting, hun ville gøre ved Christian i aften. Hun blev så liderlig ved tanken, at hun uden at tænke over det lod hænderne glide ned til sit skød og begyndte at gnide dernede med ivrige fingre. "Nej", tænkte hun og stoppede, "jeg må hellere vente, til Christian er her". Hun trådte ud af badet og så sig i spejlet, mens hun tørrede sig. Hendes bryster hoppede, da hun frotterede ryggen, og hun smilede ved sig selv. "Kan ikke vente, til jeg mærker Christians hænder dér". Hun klædte sig på i det nyt outfit, lagde make-up og tørrede håret, og så var hun klar. Hun så sig i spejlet og blev helt rød i kinderne ved tanken om den forestående aften. Så ringede det på døren, og hun gik ud for at åbne.

Christians øjne blev store ved synet af Anna. Han kom hurtigt indenfor og lukkede døren bag sig. Han kyssede hende på kinden og trådte et skridt tilbage for rigtigt at se hende. Hans blik gled langsomt ned over hendes krop, silkebåndet om halsen, cellofanen der kunstfærdigt var snoet rundt om kroppen, det nye, røde blondeundertøj, strømperne i den sorte hofteholder og de høje pumps. Anna smilede og lagde hovedet på skrå. "Denne jul får du det bedste, jeg kan give dig - mig!" Christian grinede frækt til hende og pillede ved silkebåndet. "Hvornår må jeg pakke min gave ud?" spurgte han. Anna skubbede hans fingre væk, "Der er først gaver efter maden", sagde hun.

De spiste østers og drak kold hvidvin til. Anna satte sig overskrævs på Christian og madede ham med østers. Hans hænder fandt hendes hofter, og han gned hende mod sit underliv. Hun kunne mærke, han var blevet ophidset. Anna rejste sig, tog tallerkenerne ud og serverede bøfferne. Christian havde svært ved at koncentrere sig om maden med Anna siddende over for sig, klædt i gennemsigtig cellofan og frækt undertøj. De drak noget mere vin og spiste lidt af bøfferne. Og så serverede Anna desserten, en skøn chokolademousse. Anna tog langsomt, meget langsomt, en skefuld og lod skeen glide ind og ud af munden, mens hun så Christian dybt i øjnene.

Så kunne han ikke mere. Han rejste sig, greb Anna i sine arme og bar hende hen til soveværelset. Da han åbnede døren med den ene albue, troede han ikke sine egne øjne. Anna havde transformeret det normalt lyse og hyggelige soveværelse til en syndens hule. Mørkt stof var draperet om møblerne, der var tændte stearinlys alle vegne – de fleste af dem sorte – og på sengen lå en interessant samling legetøj – plyshåndjern, olier og fjer. Christian blev om muligt endnu mere ophidset. "Nå da da", sagde han hæst, "julemanden er vist kommet tidligt i år". "Ja, men det gør du forhåbentlig ikke", svarede Anna med et frækt grin.

Christian lagde hende grinende på sengen, og så pillede han langsomt cellofanen af hende. Dér lå hun foran ham, i røde og sorte blonder og stadig med de høje hæle på. Christian hev sit tøj af, næsten i ét greb, og lagde sig på sengen ved siden af hende. Han skulle lige til at lægge sig oven på hende, men Anna satte sig op over ham og en-to-tre, så havde hun låst hans hænder fast til sengestolpen med håndjernene. Hun satte sig overskrævs på ham og lod sin finger glide ind og ud af hans mund. "Nå", hviskede hun, "nu er det vist jul". Hun gned sine hænder ind i den aromatiske massageolie og begyndte at smøre ham ind. Langsomt ildede hun ham med negle og fjer over hele hans overkrop. Hun pirrede hans brystvorter med fjerene og sin tunge, og så gled hun længere ned. Med den ene hånd greb hun om hans nu enorme pik og begyndte at massere den. Hendes anden hånd fandt vej ind i de røde trusser, og hun kælede for sig selv.

Anna begyndte at stønne. Det var vildt dejligt, og endnu frækkere, fordi Christian så på. Hans øjne svømmede af liderlighed, og Anna kunne mærke, hvordan hans krop blev stiv under hende. "Næ nej", hviskede hun, "ikke endnu". Så slap hun ham og lod ham komme sig nogle sekunder, før hun trak sine trusser af og satte sig overskrævs på ham igen. Langsomt, så langsomt, sænkede hun sig ned over hans pik, og Christian havde det som om han skulle dø af lyst. Anna bevægede sig, og Christian kunne mærke, hvordan hans pik gled ind og ud af hendes kusse. De stønnede begge ophidset, og Anna begyndte at bevæge sig hurtigere. Hendes skød bankede mod ham nu, og hans pik var helt i bund, når hun stødte til. Hun havde frigjort sine bryster fra brystholderen, og hendes hænder gned brystvorterne, mens hun rokkede op og ned. Så kunne de ikke mere. Anna kom med et jamrende skrig, og Christian sprøjtede brølende sin sæd ind i hende. Bagefter lå de med armene om hinanden. Christians hænder, der nu var frigjort fra håndjernene, kærtegnede Annas hår og ryg. "Jeg glemte helt din julegave", hviskede han". "Nej, den har jeg vist fået", smilede hun tilbage.

Læs flere erotiske historier: