Registrer dig gratis nu!

Jeg er en:
videre »

Amanda

Solen strålede fra en skyfri himmel, da Amanda tog hjemmefra for at mødes med veninderne. Hun smilede for sig selv, da hun så sit eget spejlbillede i butiksvinduerne. Den var rigtigt fin den nye sommerkjole, der svingede sig forførende om hendes hofter, når hun gik. Amanda glædede sig til at se pigerne; det var alt for længe siden, de sidst havde haft mulighed for en tøsefrokost. Da hun ankom til restauranten, sad Annette og Pia der allerede. De vinkede til hende, og hun gik hen imod bordet. Men hvad var det? Der sad også en ung mand ved bordet sammen med dem. Amanda og veninderne kyssede på kinden. "Hvor ser du godt ud!" og "Åh, hvor er det længe siden…" og "Lene og Maja kommer lige om lidt", lød det. Amanda vendte sig om mod den eneste mandlige gæst ved bordet. "Øh, hej, jeg hedder Amanda", sagde hun i et spørgende tonefald.

Fyren rejste sig og rakte hånden frem. "Ja, altså, det er min gamle ven Erik. Vi kender hinanden fra skoletiden, og … ja, han var pludselig i byen, så…" Pia lød lidt flov. Det var jo ikke meningen, der skulle være mænd med, når tøserne hyggede sig sammen. Amanda skjulte sin ærgrelse og smilede til Erik. "Ja men, hej så." Hun satte sig mellem Erik og Annette og skænkede sig et glas fra den vinflaske, der allerede stod på bordet. Erik løftede sit glas og så hende i øjnene. "Skål", sagde han, "og undskyld at jeg kommer her og forstyrrer jeres pigefrokost". Amanda så ind i hans grønne øjne og mærkede en velkendt sommerfuglefornemmelse i maven.

Snart ankom resten af selskabet, og der blev grinet og snakket – dog ikke så frit som normalt. Amanda kunne ikke lade være med at smile lidt over, hvordan venindernes opførsel ændrede sig, når der var en mandlig gæst med i selskabet. Der blev koketteret og kastet med hår, og det hele var lidt fjollet. Hun ville i hvert fald ikke opføre sig anderledes, tænkte hun stædigt. Men tale med ham, det kunne hun da. Erik var rigtigt spændende, fandt hun ud af. Han arbejdede for Læger Uden Grænser og var lige kommet hjem fra Syrien, hvor han havde haft en masse uhyggelige, men også smukke, oplevelser. Han fortalte livligt og interessant om det, og om sin tid i Afrika. Tiden gik, og Amanda glemte helt at høre om Majas nye hund og Lenes brud med endnu en kæreste. Hun og Erik talte om talte – og flirtede, fandt hun pludselig ud af, trods sit tidligere forsæt. Hun så over på Pia, der betragtede de to med en lidt mærkelig mine. Pia fangede hendes øjne og trak så lidt på skuldrene som for at sige, nå ja, hvis han bedre kan lide dig… Amanda smilede taknemmeligt til hende og vendte sig imod Erik igen.

Amanda kunne mærke varmen fra hans lår mod hendes under bordet. Den forplantede sig ligesom til hele hendes krop, og hun begyndte at føle sig mærkeligt opstemt. Hans hånd strejfede hendes, og det gav næsten et elektrisk stød i hendes krop. Erik må have følt det samme, for han lagde sin hånd op langs hendes på bordet, så hænderne lige netop rørte hinanden, og smilede drilsk til hende. Den frokost måtte godt vare i lang tid, tænkte Amanda, men pludselig var det slut - flere af veninderne skulle gå, og de betalte regningen og rejste sig. Pia spurgte Erik, hvad hans planer for dagen var, og han tøvede lidt, før han sagde, "Jeg har faktisk en aftale med en dejlig pige…". Han så på Amanda ud af den ene øjenkrog, mens han talte, og Amanda rødmede og så ned. Pia forstod med det samme og smilede lidt opgivende. "Nå, men så ses vi vel en af dagene, inden du rejser ud igen?". Erik nikkede samstemmende, og der blev kysset farvel over hele linjen. Så var det kun Amanda og Erik, der stod tilbage, og Amanda følte sig pludselig lidt forlegen. "Øh, skal vi gå en tur?", spurgte hun. De gik en tur i parken. Erik lagde sin arm om hendes skuldre, som var det den naturligste ting i verden, og Amanda nød fornemmelsen af hans krop mod sin. De fandt en bænk lidt væk fra stierne og satte sig. Erik lænede sig ind imod hende og kyssede hende inderligt. Hans tunge udforskede hendes, og Amanda blev varm og blød, da hans hænder begyndte at udforske hendes krop gennem kjolen. Erik så sig om og sagde, kom her. Han trak Amanda med sig ind bag nogle buske, hvor ingen kunne se dem, bredte sin jakke ud på jorden og gjorde tegn til, at hun skulle lægge sig ned.

Amanda glemte alt om tid og sted. Tæt sammenslyngede lå de og kyssede, og Eriks hænder fandt ind til Amandas hud under kjolen. Han lod hænderne glide op og ned ad hendes lår, til hun havde det, som var hun ved at brænde op af varme, og så fandt han hendes trusser. Snart havde han hænderne på hendes nøgne skød, og hans fingre legede med hende, til hun stønnede af liderlighed. Han lagde sig mellem hendes ben, og så gled hans varme tunge ind i hende. Amanda lukkede øjnene, mens Eriks tunge slikkede hende til orgasme, igen og igen. Hun klynkede og jamrede sig – lavmælt, så ingen skulle høre dem, og Erik kiggede op på hende med et drilsk smil, mens han satte sig på knæ ved siden af hende.

Amanda åbnede med raske tag hans bukser og trak hans pik ud. Den var stor og stiv allerede, og hun begyndte at massere hans nosser med én hånd, mens hun slikkede ham og gned hans pik med den anden hånd. Hendes tunge løb op og ned langs penisskaftet, og hun så ham dybt i øjnene, mens hun tog hele lemmet i munden og lod tungen danse om spidsen inde i munden. Erik lagde hovedet tilbage og stønnede, "Ja, ja, sådan skat, sådan". Så, inden det blev for meget, trak han sig ud og skubbede hende tilbage på jorden. Hans stive pik dunkede foran hendes øjne, og hun var syg af længsel efter at mærke ham inden i sig. Hun rakte armene ud efter ham, og Erik lagde sig over hende.

Han trængte ind i hende, langsomt og nydende, og Amanda klynkede af lyst. Han fyldte hende helt ud, og når han bevægede sig frem og tilbage, følte hun det i hele sin krop. Det var usigeligt frækt, her i parken, hvor de kunne risikere at blive opdaget, og Amanda følte endnu en orgasme nærme sig. Eriks tunge havde fundet en af hendes brystvorter under kjolen, og han slikkede den, mens hans pik stødte ind i hende, igen og igen. Amanda var nødt til at bide sig i hånden for ikke at skrige højt, da hun kom, efterfulgt af Erik der udstødte et sagte brøl ind mod hendes hals, mens han pumpede sine safter ind i hende.

Så lå de der, under den blå himmel, Erik med armene om hende løberne ved hendes hals. "Tror du, vi er lige så gode indendørs?", spurgte han. "Det kan da komme an på en prøve", grinede hun til ham. Det varede ikke længe, før de var på vej hjem til hendes lejlighed – og en rigtig seng.

Læs flere erotiske historier: